Se hvordan vi hjælper vores kunder

Se cases og resultater
okay

Og lær mere om hvordan vi  nedbringer CO2.

The Vintage Bar

Kontorrengøring på Højbro Plads

The Vintage Bar var en af vores første kunder, som vi har en meget tæt relation med. De bor på Højbro Plads, hvor de har deres kontor og showroom. Vi hjælper dem med at holde det pænt og nydeligt. Vi har nedbragt 290,94 kg (est) gennem vores ydelser. Vi arbejder løbende på at optimere deres impact.

The Vintage Bar

Copus

Kontorrengøring på Allégade

Vi nedbringer 162,30 kg CO2 pr. år., som vi arbejder på at optimere yderligere. 

Copus

Temply

Kontorrengøring i en tech-startup

Vi har nedbragt Temply's CO2-aftryk med 21% siden vi startede. Vi hjælper Temply med at holde deres kontor på Kronprinsensgade rent og nydeligt. Vi står altid klar til at hjælpe med diverse handyman-opgaver, hvis der skulle opstå akut brug for hjælp. Vi har et netværk af tømrere, elektrikere, VVS’ere og malere, som står klar til at hjælpe Temply. 

Temply

Blonde Inc.

Facility management og rengøring

Vi varetager facility management hos Blonde Inc på deres kontor på Amager. Vi står for rengøring, vaskeri af tekstiler, indkøb af håndsæbe, toiletpapir, frugt og grønt m.m. Vi har nedbragt deres CO2-aftryk med 45% i deres facility management og bestræber os efter ydeligere 25% i 2022.

Blonde Inc.

Bonzer

Vi varetager alle Bonzers services fra A-Z

Vi har arbejdet med Bonzer i et 1 år. Vi hjælper dem med at holde styr på alt fra a-z på kontoret. Vi nedbringer 726,63 kg CO2 (est) pr. år. og vi er slet ikke i mål. Vi arbejder hver dag på at finde endnu bedre løsninger. 

Bonzer

Kontakt os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.

Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.