Cases

Case for

Blonde Inc.

Vi varetager facility management hos Blonde Inc på deres kontor på Amager. Vi står for rengøring, vaskeri af tekstiler, indkøb af håndsæbe, toiletpapir, frugt og grønt m.m. Vi har nedbragt deres CO2-aftryk med 45% i deres facility management og bestræber os efter ydeligere 25% i 2022.

Facility management og rengøring

Blonde Inc. har store ambitioner og går forrest i en hurtigt bevægende og voksende industri. De producerer livsstil-, tech- og fashionvideoer samt stillbilleder, grafisk design og visuelle koncepter i højeste kvalitet. De har produceret for en lang række store, danske og internationale virksomheder såsom Adidas, Uniqlo, Stine Goya, Bang & Olufsen blandt mange andre.


Vi varetager facility management hos Blonde Inc på deres kontor på Amager. Vi står for rengøring, vaskeri af tekstiler, indkøb af håndsæbe, toiletpapir, frugt og grønt m.m. Hvis Blonde skal bruge et flyttefirma, maler, VVS’er, elektriker eller nogle andre former for services, så sørger vi for at det sker. Vi har et tæt samarbejde med Blonde og en god kommunikation med Oliver.

Hermans Report
Årlig CO2 besparelse (est)
366,49
kg
Procentvis besparelse
45%

"Vi har prøvet adskillige rengøringsfirmaer, men først nu er vi tilfredse. De er grundige og de har givet os et større indblik i at tænke mere bæredygtigt"

Oliver Michelsen

Client Relationship Manager
Blonde inc