Cases

Case for

Bonzer

Vi har arbejdet med Bonzer i et 1 år. Vi hjælper dem med at holde styr på alt fra a-z på kontoret. Vi nedbringer 726,63 kg CO2 (est) pr. år. og vi er slet ikke i mål. Vi arbejder hver dag på at finde endnu bedre løsninger. 

Vi varetager alle Bonzers services fra A-Z

Bonzer er et 100% specialiseret SEO-bureau med skræddersyede SEO-strategier i fokus. De består af et alsidigt team med specialister i branchen, og de sørger for, at kunder får den organiske vækst, de fortjener.

Hos Bonzer er tætte, ærlige og gennemsigtige kunderelationer nogle af kerneværdierne. De har en lang række succesfulde virksomheder blandt deres kunder, og har skabt imponerende resultater for blandt andre Podimo, Ønskeskyen og Karmameju.

Vi har arbejdet med Bonzer i et 1 år. Vi hjælper dem med at holde styr på alt fra a-z på kontoret. Vi varetager deres facility management, som bl.a. består af daglig kontorrengøring, indkøb og opfyldning af håndsæbe, toiletpapir, frugt og grønt samt andre forbrugsvarer. Derudover står vi for deres vaskeri af tekstiler og tilbyder handyman-services, hvis der skulle være brug for det.


Alle vores ydelser og produkter er nøje udvalgt ift. at nedbringe deres samlede CO2-aftryk. Vi nedbringer 726,63 kg CO2 (est) pr. år. og vi er slet ikke i mål. Vi arbejder hver dag på at finde endnu bedre løsninger. 
Hermans Report
Årlig CO2 besparelse (est)
763,19
kg
Procentvis besparelse
38%