Cases

Case for

Copus

Vi nedbringer 162,30 kg CO2 pr. år., som vi arbejder på at optimere yderligere. 

Kontorrengøring på Allégade


Vi nedbringer 162,30 kg CO2 pr. år., som vi arbejder på at optimere yderligere.

Copus er et kommunikationsbureau, som rådgiver virksomheder med at skabe en strategisk retning. Derefter bringer de strategien til livs gennem PR, videoproduktioner og sociale medier.

De hjælper virksomheder med at finde brandets DNA, hvorefter de udvikler kreative koncepter samt konkrete kommunikationsaktiviteter i overensstemmelse med brandets nye strategi. De har formået at fange essensen af flere store brands, hvilket har spillet en afgørende rolle for brandets fremadrettede strategi.

Vi hjælper Copus med kontorrengøringen på Allégade. Vi ved hvor vigtig kvaliteten er, for at skabe et godt arbejdsmiljø og være klar til kundemøder. Hvis der skulle opstå uforudsete udfordringer, eller brug for ekstra hænder til events e.l., er vi altid klar på at hjælpe. Vi elsker at yde en god service. 


Hermans Report
Årlig CO2 besparelse (est)
162,30
kg
Procentvis besparelse
42%

Hermans står for vores kontorrengøring på Allégade, som vi er super tilfredse med. De er fleksible og yder en høj service. Skulle der være det mindste, er de altid klar til at hjælpe. Om det er ekstra rengøring eller ekstra hænder i form af afrydning til en housewariming, så leverer Hermans kompetente medarbejdere med et smil. Varm anbefaling herfra.

Julius Gabel

Partner
Copus