Cases

Case for

Temply

Vi har nedbragt Temply's CO2-aftryk med 21% siden vi startede. Vi hjælper Temply med at holde deres kontor på Kronprinsensgade rent og nydeligt. Vi står altid klar til at hjælpe med diverse handyman-opgaver, hvis der skulle opstå akut brug for hjælp. Vi har et netværk af tømrere, elektrikere, VVS’ere og malere, som står klar til at hjælpe Temply. 

Kontorrengøring i en tech-startup

Temply er en løsning til dig, der enten står og mangler en medarbejder eller et job. Det er platformen, der forbinder. Du har kontrollen over, hvem du vælger til netop dit job, eller hvor du vil arbejde. Det er nok en af Danmarks mest fleksible løsninger. De har i dag udført mere end 18.000 jobs, rummer over 14.000 vikarer og 800 virksomheder. Temply er hyper-servicemindede og de er altid klar til at hjælpe. 


Vi hjælper Temply med at holde deres kontor på Kronprinsensgade rent og nydeligt. Vi står altid klar til at hjælpe med diverse handyman-opgaver, hvis der skulle opstå akut brug for hjælp. Vi har et netværk af tømrere, elektrikere, VVS’ere og malere, som står klar til at hjælpe Temply. 


Hermans Report
Årlig CO2 besparelse (est)
127,31
kg
Procentvis besparelse
21%

"Jeg kan varmt anbefale Hermans Danmark. De yder en knald god service og kvaliteten er altid høj. Deres bæredygtige agenda er et kæmpe plus for os. De har allerede hjulpet os med at nedbringe en masse unødvendig CO2."

Frederik Hedelund

Co-Founder & CEO
Temply