ydelser

Facility management

Bestil
Facility management
No items found.
Lad os varetage kontor-og serviceopgaver, så I kan fokusere 100% på virksomhedens kerneforretning. Læs mere om vores ydelser og få en skræddersyet løsning!
Se alle vores ydelser

Professionel facility management til din virksomhed

Hos Hermans Danmark tilbyder vi professionel facility management skræddersyet til netop din virksomheds behov.

Vi hjælpe dig blandt andet med:

 • Indkøb og opfyldning
 • Kantine og frokostordning
 • Vinduespudsning
 • Handyman service
 • Office management og receptionshjælp

Hvad er facility management?

Facility management, eller facility services, er outsourcing af kontor- og serviceopgaver. Det betyder, at du og dine medarbejdere ikke behøver bruge jeres ressourcer på hverdagens praktiske gøremål.

I stedet får I mulighed for at koncentrere jer om jeres kerneforretning og virksomhedens udvikling – og på den måde hjælper vi jer med at skabe et produktivt og behageligt arbejdsmiljø for dig selv og dine medarbejdere.

Når du vælger Hermans Danmarks facility management, sikrer du samtidig, at alle serviceydelser udføres af professionelle fagfolk. Det øger sikkerheden på arbejdspladsen og sikrer bedre arbejdsforhold for både dig og dine medarbejdere.

Kort sagt skaber facility management altså:

 • Overblik
 • Effektive arbejdsgange
 • Større sikkerhed og trivsel på arbejdspladsen
 • Højere kvalitet af faciliteterne og servicearbejdet

Det kræver meget at sørge for, at alle aspekter af din virksomhed kører, som de skal hver dag. Der er mange praktiske gøremål at se til, og jo større din virksomhed, desto mere arbejde skal der til for at vedligeholde arbejdsmiljøet og bygningerne hver dag.

Når du outsourcer alle disse gøremål med facility management, betyder det, at du ikke behøver bekymre dig om ting som indkøb, rengøring, modtagelse af gæster og meget mere.

Invester i en bæredygtig arbejdsplads med facility services

Fremtiden er bæredygtig. Derfor hjælper Hermans Danmark dig med at indføre bæredygtige tiltag i hverdagen. Vi analyserer jeres leverandører og finder miljømæssige optimeringer, der kan hjælpe dig og din virksomhed med at investere i en grønnere fremtid.

Vi hjælper jer blandt andet med at:

 • Udskifte forbrugsvarer til mere miljømæssige alternativer.
 • Finde mere bæredygtige kontorartikler til kontoret.
 • Optimere frokostordningen for at begrænse madspild.

Samtidig er vi i konstant udvikling med nye metoder, teknologier og produkter, så vi altid kan tilbyde den mest bæredygtige løsning til dig og din virksomhed. Vi donerer også en del af vores overskud til Plastic Change – når du vælger Hermans Danmark, arbejder vi altså sammen om at gøre en forskel.

Læs mere om vores tiltag for bæredygtighed her.

Mere end facility management

Med Hermans Danmark får du mere end blot facility management. Du får mulighed for at samle alle hverdagens gøremål i ét. Vi tager os af det praktiske, mens du og dine medarbejdere fokuserer på virksomheden og jeres udvikling.

Ud over facility management tilbyder vi blandt andet:

Hermans Danmark giver dig altså skræddersyede løsninger, der frigiver tid i hverdagen og højner effektiviteten og arbejdsglæden på arbejdspladsen.

DET SIGER VORES KUNDER

mand sider ned på trappe

Hermans står for vores kontorrengøring på Allégade, som vi er super tilfredse med. De er fleksible og yder en høj service. Skulle der være det mindste, er de altid klar til at hjælpe. Om det er ekstra rengøring eller ekstra hænder i form af afrydning til en housewariming, så leverer Hermans kompetente medarbejdere med et smil. Varm anbefaling herfra.

Julius Gabel

Partner, COPUS
hvid og sort billede af en mand

Vi elsker vores samarbejde med Hermans Danmark! Vi har haft udfordringer med at finde den rigtige rengøringspartner, da vores restaurant kræver lidt mere end det sædvanlige. Hermans har styr på det – og restauranten står altid knivskarpt inden vores gæster kommer. Vi er super glade for dem og kan varmt anbefale dem til andre.

Sylvester Larsson

Partner, TEKNO
mand skjorte hvid væg

Vi har brugt Hermans Danmark i snart et år. De hjælper med ejendomsservice og klargøring af vores boliger. De har altid ja-hatten på og er klar til at løse vores rengøringsopgaver. Vi deler de samme miljømæssige værdier som Hermans, så det er rart at vide, at de også arbejder mod en mere bæredygtig fremtid.

Johannes Hem Jensen

Head of Facility Management & Development, Urban Rigger
Mand i jakkesæt på kontor

Rigtig fin service og rigtig søde medarbejdere hos Hermans Danmark. De lever op til deres ansvar og udfører rengøringen efter aftalen. Hermans går den ekstra meter og vi føler os meget trygge i deres hænder. Deres bæredygtige agenda er et kæmpe plus!

Mikael Savas

CEO, The Vintage Bar

Kontakt Os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.

Lad os høre hvad vi kan hjælpe med!

Indtast dit telefonnummer og bliv kontaktet af Oscar

Tak! Vi ringer til dig snart.
Der sket et fejl. Prøv venligst igen.
Eller book et møde direkte i vores kalender