Professionel og effektiv
Facility management
No items found.

Hos Hermans Danmark sætter vi stor ære i at yde professionel erhvervsrengøring i København og på Sjælland med fokus på bæredygtighed.

Se alle vores ydelser
okay

Professionel facility management til din virksomhed

Hos Hermans Danmark tilbyder vi professionel facility management skræddersyet til netop din virksomheds behov.

Vi hjælpe dig blandt andet med:

 • Indkøb og opfyldning
 • Kantine og frokostordning
 • Vinduespudsning
 • Handyman service
 • Office management og receptionshjælp

Hvad er facility management?

Facility management, eller facility services, er outsourcing af kontor- og serviceopgaver. Det betyder, at du og dine medarbejdere ikke behøver bruge jeres ressourcer på hverdagens praktiske gøremål.

I stedet får I mulighed for at koncentrere jer om jeres kerneforretning og virksomhedens udvikling – og på den måde hjælper vi jer med at skabe et produktivt og behageligt arbejdsmiljø for dig selv og dine medarbejdere.

Når du vælger Hermans Danmarks facility management, sikrer du samtidig, at alle serviceydelser udføres af professionelle fagfolk. Det øger sikkerheden på arbejdspladsen og sikrer bedre arbejdsforhold for både dig og dine medarbejdere.

Kort sagt skaber facility management altså:

 • Overblik
 • Effektive arbejdsgange
 • Større sikkerhed og trivsel på arbejdspladsen
 • Højere kvalitet af faciliteterne og servicearbejdet

Det kræver meget at sørge for, at alle aspekter af din virksomhed kører, som de skal hver dag. Der er mange praktiske gøremål at se til, og jo større din virksomhed, desto mere arbejde skal der til for at vedligeholde arbejdsmiljøet og bygningerne hver dag.

Når du outsourcer alle disse gøremål med facility management, betyder det, at du ikke behøver bekymre dig om ting som indkøb, rengøring, modtagelse af gæster og meget mere.

Invester i en bæredygtig arbejdsplads med facility services

Fremtiden er bæredygtig. Derfor hjælper Hermans Danmark dig med at indføre bæredygtige tiltag i hverdagen. Vi analyserer jeres leverandører og finder miljømæssige optimeringer, der kan hjælpe dig og din virksomhed med at investere i en grønnere fremtid.

Vi hjælper jer blandt andet med at:

 • Udskifte forbrugsvarer til mere miljømæssige alternativer.
 • Finde mere bæredygtige kontorartikler til kontoret.
 • Optimere frokostordningen for at begrænse madspild.

Samtidig er vi i konstant udvikling med nye metoder, teknologier og produkter, så vi altid kan tilbyde den mest bæredygtige løsning til dig og din virksomhed. Vi donerer også en del af vores overskud til Plastic Change – når du vælger Hermans Danmark, arbejder vi altså sammen om at gøre en forskel.

Læs mere om vores tiltag for bæredygtighed her.

Mere end facility management

Med Hermans Danmark får du mere end blot facility management. Du får mulighed for at samle alle hverdagens gøremål i ét. Vi tager os af det praktiske, mens du og dine medarbejdere fokuserer på virksomheden og jeres udvikling.

Ud over facility management tilbyder vi blandt andet:

Hermans Danmark giver dig altså skræddersyede løsninger, der frigiver tid i hverdagen og højner effektiviteten og arbejdsglæden på arbejdspladsen.

HERMANS DANMARK
Thank you! Your submission has been received!
Hov! Noget gik galt... Prøv venligst igen
Dette siger vores kunder:
"
Vi har brugt Hermans Danmark i snart et år. De hjælper med ejendomsservice og klargøring af vores boliger. De har altid ja-hatten på og er klar til at løse vores rengøringsopgaver. Vi deler de samme miljømæssige værdier som Hermans, så det er rart at vide, at de også arbejder mod en mere bæredygtig fremtid."
Johannes Hem Jensen
Urban Rigger
Urban Rigger
Dette siger vores kunder:
"
Vi har prøvet adskillige rengøringsfirmaer, men først nu er vi tilfredse. De er grundige og de har givet os et større indblik i at tænke mere bæredygtigt"
Oliver Michaelsen
Blonde Inc
Blonde Inc
Dette siger vores kunder:
"
Jeg kan varmt anbefale Hermans Danmark. De yder en knald god service og kvaliteten er altid høj. Deres bæredygtige agenda er et kæmpe plus for os. De har allerede hjulpet os med at nedbringe en masse unødvendig CO2."
Frederik Hedelund
Temply
Temply

Kontakt os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.

Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.