ydelser

Facility management

Bestil
Facility management
No items found.
Lad os varetage kontor-og serviceopgaver, så I kan fokusere 100% på virksomhedens kerneforretning. Læs mere om vores ydelser og få en skræddersyet løsning!
Se alle vores ydelser

Professionel facility management til din virksomhed

Hos Hermans Danmark tilbyder vi professionel facility management skræddersyet til netop din virksomheds behov.

Vi hjælpe dig blandt andet med:

 • Indkøb og opfyldning
 • Kantine og frokostordning
 • Vinduespudsning
 • Handyman service
 • Office management og receptionshjælp

Hvad er facility management?

Facility management, eller facility services, er outsourcing af kontor- og serviceopgaver. Det betyder, at du og dine medarbejdere ikke behøver bruge jeres ressourcer på hverdagens praktiske gøremål.

I stedet får I mulighed for at koncentrere jer om jeres kerneforretning og virksomhedens udvikling – og på den måde hjælper vi jer med at skabe et produktivt og behageligt arbejdsmiljø for dig selv og dine medarbejdere.

Når du vælger Hermans Danmarks facility management, sikrer du samtidig, at alle serviceydelser udføres af professionelle fagfolk. Det øger sikkerheden på arbejdspladsen og sikrer bedre arbejdsforhold for både dig og dine medarbejdere.

Kort sagt skaber facility management altså:

 • Overblik
 • Effektive arbejdsgange
 • Større sikkerhed og trivsel på arbejdspladsen
 • Højere kvalitet af faciliteterne og servicearbejdet

Det kræver meget at sørge for, at alle aspekter af din virksomhed kører, som de skal hver dag. Der er mange praktiske gøremål at se til, og jo større din virksomhed, desto mere arbejde skal der til for at vedligeholde arbejdsmiljøet og bygningerne hver dag.

Når du outsourcer alle disse gøremål med facility management, betyder det, at du ikke behøver bekymre dig om ting som indkøb, rengøring, modtagelse af gæster og meget mere.

Invester i en bæredygtig arbejdsplads med facility services

Fremtiden er bæredygtig. Derfor hjælper Hermans Danmark dig med at indføre bæredygtige tiltag i hverdagen. Vi analyserer jeres leverandører og finder miljømæssige optimeringer, der kan hjælpe dig og din virksomhed med at investere i en grønnere fremtid.

Vi hjælper jer blandt andet med at:

 • Udskifte forbrugsvarer til mere miljømæssige alternativer.
 • Finde mere bæredygtige kontorartikler til kontoret.
 • Optimere frokostordningen for at begrænse madspild.

Samtidig er vi i konstant udvikling med nye metoder, teknologier og produkter, så vi altid kan tilbyde den mest bæredygtige løsning til dig og din virksomhed. Vi donerer også en del af vores overskud til Plastic Change – når du vælger Hermans Danmark, arbejder vi altså sammen om at gøre en forskel.

Læs mere om vores tiltag for bæredygtighed her.

Mere end facility management

Med Hermans Danmark får du mere end blot facility management. Du får mulighed for at samle alle hverdagens gøremål i ét. Vi tager os af det praktiske, mens du og dine medarbejdere fokuserer på virksomheden og jeres udvikling.

Ud over facility management tilbyder vi blandt andet:

Hermans Danmark giver dig altså skræddersyede løsninger, der frigiver tid i hverdagen og højner effektiviteten og arbejdsglæden på arbejdspladsen.

Kontakt Os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.

Lad os høre hvad vi kan hjælpe med!

Indtast dit telefonnummer og bliv kontaktet af Oscar

Tak! Vi ringer til dig snart.
Der sket et fejl. Prøv venligst igen.
Eller book et møde direkte i vores kalender