ydelser

Kontorrengøring

Bestil
Kontorrengøring
No items found.
Hos Hermans leverer vi skræddersyet og professionel kontorrengøring for både større og mindre virksomheder og kontorlokaler i København og omegn.
Se alle vores ydelser

Kontorrengøring i København

Hos Hermans tilbyder vi kontorrengøring for både store og små virksomheder og kontorlokaler i København og omegn. Udover kontorrengøring tilbyder vi også en bred vifte af opgaver inden for erhvervsrengøring - som alle sætter bæredygtighed i fokus.

Vores kontorrengøring kan indeholde:

  • Støvsugning og vask af gulve
  • Rengøring af toiletter og køkkener
  • Aftørring af borde og flader
  • Rådgivning i korrekt sortering af affald, begrænset madspild og andre bæredygtige tiltag i virksomheden

Ønsker jeres virksomhed hjælp til praktiske gøremål på kontoret, som er mere end kontorrengøring, så tilbyder vi hos Hermans også facility management, hvor vi hjælper med indkøb, handymanservice og andre opgaver. Virker det interessant kan du besøge vores side om facility management service og læse mere om hvad vi har at tilbyde.

Professionel kontorrengøring i København

Hos Hermans er vores personale både pålidelige og professionelle. Vores rengøring er altid kvalitetssikret og du får med garanti altid skinnende og rene kontorlokaler. Hos Hermans sørger vi for at rekruttere pålideligt og troværdigt personale, da der i kontorlokaler kan være fortrolige dokumenter, og det er derfor vigtigt at have et rengøringspersonale, som man kan stole på. Det sørger vi altid for hos Hermans.

Vi foretager både kontorrengøring og erhvervsrengøring generelt. Uanset hvilken løsning du vælger, så sørger vi for rengøring af den højeste kvalitet, hvor vi aldrig går på kompromis med kvalitet og valg af rengøringsmaterialer. Er du ikke på udkig efter kontorrengøring og består dit arbejdsmiljø af omgivelser, hvor der er skærpede krav til korrekt rengøring og hygiejne, såsom klinikker eller hospitaler? Hos Hermans tilbyder vi udover rengøring af kontor også klinisk rengøring. Vi foretager også særskilt restaurationsrengøring for caféer, restauranter og catering-og produktionskøkkener.

Fordele ved kontorrengøring

Regelmæssig og dybdegående rengøring af dine kontorfaciliteter er et must af mange årsager. I en travl hverdag, hvor tingene går stærkt, kan grundig og korrekt rengøring hurtigt blive nedprioriteret - men det kan have konsekvenser for jeres virksomhedsdrift og medarbejdernes sundhed og velvære, hvis rengøringen ikke står i tip-top form. Der er mange fordele ved at investere i professionel kontorrengøring:

  • Sundt indeklima - Fokus på et bedre indeklima kan skabe bedre sundhed og glæde blandt medarbejderne og dermed færre sygedage.
  • Kontoret er også et ansigt udadtil, hvor kunder og nye medarbejdere introduceres. Et støvet og beskidt kontorlokale kan derfor skabe et dårligt indtryk af jeres virksomhed. Derfor er et pænt og indbydende kontorlokale essentielt.
  • Miljøvenlig kontorrengøring kan understøtte jeres virksomheds CSR og miljøpolitikker

Med Hermans kan I læne jer roligt og trygt tilbage - og fokusere på de væsentlige ting for arbejdspladsen, så sørger vi for at kontoret ser pænt og indbydende ud og skaber rammerne om et behageligt arbejdsmiljø.

Skræddersyet kontorrengøring med fokus på den grønne omstilling

Hermans har stor erfaring med rengøring af kontor - med veluddannet personale, som kan varetage de fleste opgaver. Vores kontorrengøring fokuserer på at beskytte jeres medarbejder, vores egne medarbejdere og kloden. Det gør vi ved at vi kun anvender miljøvenlige og plantebaserede rengøringsartikler uden skadelig kemi.

Skræddersyede løsninger og rengøringsplaner til netop dine kontorlokaler i København. Sammen finder vi ud af, hvor ofte det giver mening for jer at få foretaget rengøringer og om der skal sættes en fast rengøringsaftale op. Vores rengøringsaftaler tager også udgangspunkt i jeres arbejdstider, så rengøringen forstyrrer mindst muligt.

Vi tilpasser også vores kontorrengøring priser efter omfanget af rengøringsopgaven og fremsender gerne et skræddersyet tilbud, der passer til dine specifikke behov og budget. Vi mener at professionel kontorrengøring skal være tilgængelig for alle virksomheder, uanset størrelse og branche.

Vi ved, at der er mange forskellige behov og krav til rengøring - og at de hurtigt kan ændre sig. Derfor er vores kontorrengøring fleksibel og kan hurtigt og nemt tilpasses efter behov.  Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud.

Kontakt Os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.

Lad os høre hvad vi kan hjælpe med!

Indtast dit telefonnummer og bliv kontaktet af Oscar

Tak! Vi ringer til dig snart.
Der sket et fejl. Prøv venligst igen.
Eller book et møde direkte i vores kalender