Professionel og effektiv
Kontorrengøring
No items found.

Hos Hermans Danmark sætter vi stor ære i at yde professionel erhvervsrengøring i København og på Sjælland med fokus på bæredygtighed.

Se alle vores ydelser
okay

Kontorrengøring i København

Hos Hermans leverer vi kontorrengøring for både større og mindre virksomheder og kontorlokaler i København og omegn og ingen opgave er for lille eller stor til os. 

Vi tilbyder en bred vifte af opgaver inden for erhvervsrengøring - som alle sætter bæredygtighed i fokus. Vores kontorrengøring kan indeholde

  • Støvsugning og vask af gulve
  • Rengøring af toiletter og køkkener
  • Aftørring af borde og flader
  • Rådgivning i korrekt sortering af affald, begrænset madspild og andre bæredygtige tiltag i virksomheden

Ønsker jeres virksomhed hjælp til praktiske gøremål på kontoret, som er mere end kontorrengøring, så tilbyder vi hos Hermans facility management, hvor vi hjælper med indkøb, handymanservice og andre opgaver. Læs mere om vores facility management service her. 

Professionel kontorrengøring i København  

Hos Hermans er vores personale pålidelige og professionelle. Vores rengøring er altid kvalitetssikret og du får skinnende rene kontorlokaler. I kontorlokaler kan der være fortrolige dokumenter, og det er derfor vigtigt at have rengøringspersonale, som er troværdige. Det sørger vi altid for hos Hermans. 

Vi foretager både kontorrengøring og erhvervsrengøring generelt. Uanset hvilken løsning du vælger, så sørger vi for rengøring af den højeste kvalitet, hvor vi aldrig går på kompromis med kvalitet og rengøringsmaterialer. Er der tale om omgivelser, hvor der er skærpede krav til korrekt rengøring og hygiejne, såsom klinikker eller hospitaler? Hos Hermans tilbyder vi også klinisk rengøring. Vi foretager også særskilt restaurationsrengøring for caféer, restauranter og catering-og produktionskøkkener. 

Fordele ved kontorrengøring

Regelmæssig og dybdegående rengøring af dine kontorfaciliteter er et must af mange årsager. I en travl hverdag, hvor tingene går stærkt, kan grundig og korrekt rengøring hurtigt blive nedprioriteret - men det kan have konsekvenser for jeres virksomhedsdrift og medarbejdernes sundhed og velvære, hvis rengøringen ikke står i tip-top form. Der er mange fordele ved at investere i professionel kontorrengøring:

  • Sundt indeklima - Fokus på et bedre indeklima kan skabe bedre sundhed og glæde blandt medarbejderne og dermed færre sygedage.
  • Kontoret er også et ansigt udadtil, hvor kunder og nye medarbejdere introduceres. Et støvet og beskidt kontorlokale kan derfor skabe et dårligt indtryk af jeres virksomhed. Derfor er et pænt og indbydende kontorlokale essentielt. 
  • Miljøvenlig kontorrengøring kan understøtte jeres virksomheds CSR og miljøpolitikker

Med Hermans kan I læne jer roligt og trygt tilbage - og fokusere på de væsentlige ting for arbejdspladsen, så sørger vi for at kontoret ser pænt og indbydende ud og skaber rammerne om et behageligt arbejdsmiljø. 

Skræddersyet kontorrengøring med fokus på den grønne omstilling 

Hermans har stor erfaring med kontorrengøring - med veluddannet personale, som kan varetage de fleste opgaver. Vores kontorrengøring fokuserer på at beskytte jeres medarbejder, vores egne medarbejdere og kloden. Det gør vi ved at vi kun anvender miljøvenlige og plantebaserede rengøringsartikler uden skadelig kemi.

Skræddersyede løsninger og rengøringsplaner til netop dine kontorlokaler i København. Sammen finder vi ud af, hvor ofte det giver mening for jer at få foretaget rengøringer og om der skal sættes en fast rengøringsaftale op. Vores rengøringsaftaler tager også udgangspunkt i jeres arbejdstider, så rengøringen forstyrrer mindst muligt. 

Vi ved, at der er mange forskellige behov og krav til rengøring - og at de hurtigt kan ændre sig. Derfor er vores kontorrengøring er fleksibel og kan hurtigt og nemt tilpasses efter behov.  Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud. 

HERMANS DANMARK
Thank you! Your submission has been received!
Hov! Noget gik galt... Prøv venligst igen
Dette siger vores kunder:
"
Vi har prøvet adskillige rengøringsfirmaer, men først nu er vi tilfredse. De er grundige og de har givet os et større indblik i at tænke mere bæredygtigt"
Oliver Michaelsen
Blonde Inc
Blonde Inc
Dette siger vores kunder:
"
Vi har brugt Hermans Danmark i snart et år. De hjælper med ejendomsservice og klargøring af vores boliger. De har altid ja-hatten på og er klar til at løse vores rengøringsopgaver. Vi deler de samme miljømæssige værdier som Hermans, så det er rart at vide, at de også arbejder mod en mere bæredygtig fremtid."
Johannes Hem Jensen
Urban Rigger
Urban Rigger
Dette siger vores kunder:
"
Jeg kan varmt anbefale Hermans Danmark. De yder en knald god service og kvaliteten er altid høj. Deres bæredygtige agenda er et kæmpe plus for os. De har allerede hjulpet os med at nedbringe en masse unødvendig CO2."
Frederik Hedelund
Temply
Temply

Kontakt os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.

Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.