ydelser

Kontorrengøring

Bestil
Kontorrengøring
No items found.
Hos Hermans leverer vi skræddersyet og professionel kontorrengøring for både større og mindre virksomheder og kontorlokaler i København og omegn.
Se alle vores ydelser

Kontorrengøring i København

Hos Hermans leverer vi kontorrengøring for både større og mindre virksomheder og kontorlokaler i København og omegn og ingen opgave er for lille eller stor til os.

Vi tilbyder en bred vifte af opgaver inden for erhvervsrengøring - som alle sætter bæredygtighed i fokus. Vores kontorrengøring kan indeholde

  • Støvsugning og vask af gulve
  • Rengøring af toiletter og køkkener
  • Aftørring af borde og flader
  • Rådgivning i korrekt sortering af affald, begrænset madspild og andre bæredygtige tiltag i virksomheden

Ønsker jeres virksomhed hjælp til praktiske gøremål på kontoret, som er mere end kontorrengøring, så tilbyder vi hos Hermans facility management, hvor vi hjælper med indkøb, handymanservice og andre opgaver. Læs mere om vores facility management service her.

Professionel kontorrengøring i København

Hos Hermans er vores personale pålidelige og professionelle. Vores rengøring er altid kvalitetssikret og du får skinnende rene kontorlokaler. I kontorlokaler kan der være fortrolige dokumenter, og det er derfor vigtigt at have rengøringspersonale, som er troværdige. Det sørger vi altid for hos Hermans.

Vi foretager både kontorrengøring og erhvervsrengøring generelt. Uanset hvilken løsning du vælger, så sørger vi for rengøring af den højeste kvalitet, hvor vi aldrig går på kompromis med kvalitet og rengøringsmaterialer. Er der tale om omgivelser, hvor der er skærpede krav til korrekt rengøring og hygiejne, såsom klinikker eller hospitaler? Hos Hermans tilbyder vi også klinisk rengøring. Vi foretager også særskilt restaurationsrengøring for caféer, restauranter og catering-og produktionskøkkener.

Fordele ved kontorrengøring

Regelmæssig og dybdegående rengøring af dine kontorfaciliteter er et must af mange årsager. I en travl hverdag, hvor tingene går stærkt, kan grundig og korrekt rengøring hurtigt blive nedprioriteret - men det kan have konsekvenser for jeres virksomhedsdrift og medarbejdernes sundhed og velvære, hvis rengøringen ikke står i tip-top form. Der er mange fordele ved at investere i professionel kontorrengøring:

  • Sundt indeklima - Fokus på et bedre indeklima kan skabe bedre sundhed og glæde blandt medarbejderne og dermed færre sygedage.
  • Kontoret er også et ansigt udadtil, hvor kunder og nye medarbejdere introduceres. Et støvet og beskidt kontorlokale kan derfor skabe et dårligt indtryk af jeres virksomhed. Derfor er et pænt og indbydende kontorlokale essentielt.
  • Miljøvenlig kontorrengøring kan understøtte jeres virksomheds CSR og miljøpolitikker

Med Hermans kan I læne jer roligt og trygt tilbage - og fokusere på de væsentlige ting for arbejdspladsen, så sørger vi for at kontoret ser pænt og indbydende ud og skaber rammerne om et behageligt arbejdsmiljø.

Skræddersyet kontorrengøring med fokus på den grønne omstilling

Hermans har stor erfaring med kontorrengøring - med veluddannet personale, som kan varetage de fleste opgaver. Vores kontorrengøring fokuserer på at beskytte jeres medarbejder, vores egne medarbejdere og kloden. Det gør vi ved at vi kun anvender miljøvenlige og plantebaserede rengøringsartikler uden skadelig kemi.

Skræddersyede løsninger og rengøringsplaner til netop dine kontorlokaler i København. Sammen finder vi ud af, hvor ofte det giver mening for jer at få foretaget rengøringer og om der skal sættes en fast rengøringsaftale op. Vores rengøringsaftaler tager også udgangspunkt i jeres arbejdstider, så rengøringen forstyrrer mindst muligt.

Vi ved, at der er mange forskellige behov og krav til rengøring - og at de hurtigt kan ændre sig. Derfor er vores kontorrengøring er fleksibel og kan hurtigt og nemt tilpasses efter behov.  Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud.

DET SIGER VORES KUNDER

Hermans står for vores kontorrengøring på Allégade, som vi er super tilfredse med. De er fleksible og yder en høj service. Skulle der være det mindste, er de altid klar til at hjælpe. Om det er ekstra rengøring eller ekstra hænder i form af afrydning til en housewariming, så leverer Hermans kompetente medarbejdere med et smil. Varm anbefaling herfra.

Julius Gabel

Partner, COPUS

Vi elsker vores samarbejde med Hermans Danmark! Vi har haft udfordringer med at finde den rigtige rengøringspartner, da vores restaurant kræver lidt mere end det sædvanlige. Hermans har styr på det – og restauranten står altid knivskarpt inden vores gæster kommer. Vi er super glade for dem og kan varmt anbefale dem til andre.

Sylvester Larsson

Partner, TEKNO

Vi har brugt Hermans Danmark i snart et år. De hjælper med ejendomsservice og klargøring af vores boliger. De har altid ja-hatten på og er klar til at løse vores rengøringsopgaver. Vi deler de samme miljømæssige værdier som Hermans, så det er rart at vide, at de også arbejder mod en mere bæredygtig fremtid.

Johannes Hem Jensen

Head of Facility Management & Development, Urban Rigger

Rigtig fin service og rigtig søde medarbejdere hos Hermans Danmark. De lever op til deres ansvar og udfører rengøringen efter aftalen. Hermans går den ekstra meter og vi føler os meget trygge i deres hænder. Deres bæredygtige agenda er et kæmpe plus!

Mikael Savas

CEO, The Vintage Bar

Kontakt Os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.

Lad os høre hvad vi kan hjælpe med!

Indtast dit telefonnummer og bliv kontaktet af Rasmus

Tak! Vi ringer til dig snart.
Der sket et fejl. Prøv venligst igen.
Eller book et møde direkte i vores kalender