Vi er Hermans Danmark.

Kontakt os
okay

10.000 tons CO2

Vores målsætning i årlig besparelse inden 2024

Vi hjælper virksomheder med at nedbringe CO2

...gennem rengøring & facility management

Hermans er en bæredygtig og kvalitetsbevidst servicevirksomhed, som tilbyder erhvervsrengøring, facility management og ejendomsservice til virksomheder og boligforeninger. Vi skræddersyr løsninger direkte til jeres behov.

—Fremtidens rengøring er grøn.

Hvordan arbejder vi med bæredygtig udvikling

01
Vi tager vores egen medicin. Vi udfordrer os selv. Alle beslutninger vi tager, undersøger vi alle muligheder og vælger den bedst mulige for miljøet. Hermans kører kun i el-biler og ladcykler, vi bruger plantebaserede rengøringsmidler i genanvendelige plastikflasker, vores arbejdstøj er økologisk  genbrugsbomuld, vi donerer dele af overskuddet til miljøorganisationer som fx Plastik Change.

02
Vi analyserer kundens optimeringsmuligheder. Det kan fx være brug af plastik i håndsæber, håndcremer, plastikposer eller frokostordning. Brug af papirvarer, som toiletpapir, håndpapir og køkkenrulle. Måden man skraldesorterer på.

03
Hermans udvikler en løsning, som gavner miljøet bedst muligt. Vi bruger selvfølgelig os selv til rengøringen, så det får man altid med. Men vi udskifter plastik med genanvendelige beholdere og poser. Vi udskifter papirvarer til genbrugsprodukter og hjælper med at opstille skraldsortering, som gør det nemmere for virksomheden at sortere.

04
Og så arbejder vi forfra, fordi vi altid er i udvikling. Der vil løbende være optimeringer både hos os og hos alle vores kunder. Der opstår hele tiden nye metoder, produkter og teknologier, som hjælper miljøet, og vi vil være frontløber på alle de nye muligheder.

Kerneværdier

Kvalitet

Kvalitet er den første kerneværdi og også den vigtigeste - dette er vores eksistensgrundlag.

Alt hvad der ligger bag Hermans er præget af kvalitet. Vi sætter en stor ære i, at afleverer et kvalitetssikret stykke arbejde til vores kunder, så deres omgivelser altid er rene.

Miljø

Vi tænker på miljøet i alle vores ydelser. Vores mål er at miljøoptimere danske virksomheder og institutioner ved hjælp af bæredygtige rengørings-og serviceløsninger.

Hermans har en kærlighed for naturen og vil derfor altid forsøge at passe bedst muligt på miljøet.

Mennesker

Hermans er en menneskelig-virksomhed, som tager et socialt ansvar ved at behandle vores medarbejdere ordenligt.

Vi ville ikke eksistere uden mennesker, vores medarbejdere er hjertet i Hermans. Vi sørger for at skabe de bedste rammer for en god arbejdsplads og fremtid.

Kontakt os

Joakim Rostock-Jensen

Kontakt os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.

Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.