ydelser

Ejendomsservice

Bestil
Ejendomsservice

Trappevask

Vinduespudsning

Snerydning og saltning

Ønsker du vedligeholdelse af din ejendom, der samtidigt skåner miljøet? Så kig nærmere på vores ejendomsserviceydelser og få en skræddersyet løsning!
Se alle vores ydelser

Professionel ejendomsservice i København

Hermans Danmark tilbyder professionel ejendomsservice i København, på Frederiksberg og Amager, i Lyngby og meget mere. Vi har stor erfaring med at hjælpe boligforeninger med at komme i mål med diverse viceværtsopgaver og rengøringsopgaver til en bred vifte af kunder. Vi ved altså, hvad der skal til, for at levere god ejendomsservice med høje standarder - hver gang!

Her varetager vi med stolthed og ære drift og vedligehold af boligområderne. Så står trappeopgange altid skinnende rene og gårdområder i tip-top form, så du får tilfredse og glade beboere.  

Vi udfører ejendomsservice for blandt andet:

 • Erhvervsdrivende
 • Lejeboligforeninger
 • Ejerforeninger
 • Andelsboligforeninger

Hvad er ejendomsservice?

Udtrykket ejendomsservice dækker de vedligeholdelsesopgaver, der udføres på din ejendom og fællesarealerne omkring den hele året rundt. Disse opgaver spænder vidt og bredt og kan dreje sig om alt fra småreparationer til vedligehold af grønne områder.

Servicen omfatter desuden både opgaver, der skal udføres dagligt, og opgaver, som skal udføres med jævne mellemrum. En kvalitetssikret ejendomsservice har altså til formål at sikre at ejendommen eller foreningen, samt de udendørsarealer, der er tilknyttet - står præsentable og i tip-top stand - både for beboere, men også ansatte og mulige kunder.

Ejendomsservice er omfattende arbejde. Det er derfor en god idé at investere i professionel ejendomsservice, som kan varetage de mange opgaver. På den måde kan du eller boligforeningen fokusere på administration og målsætninger frem for snerydning eller trappevask.

Få ejendomsservice skræddersyet til dine behov

To ejendomme er aldrig ens. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i dine behov, før vi indgår en aftale. Serviceaftalen er meget fleksibel og vi rådgiver dig gerne til optimering af rengøring, så den matcher den enkelte ejendoms behov. Når du vælger Hermans Danmarks ejendomsservice, er du altså garanteret en skræddersyet løsning af højeste kvalitet.

Hermans Danmarks ejendomsservice omfatter blandt andet:

 • Trappevask
 • Viceværtservice
 • Vinduespudsning
 • Snerydning og saltning
 • Aflæsning af måleenheder
 • Udskiftning af elpærer og batterier i alarmer
 • Vedligehold af gårdanlæg
 • Rens af tagrender

Med Hermans Danmarks ejendomsservice har du alle opgaver samlet ét sted - og behøver ikke outsource flere opgaver. Vi tilbyder altså en allround viceværtservice, men er der enkelte opgaver I gerne selv vil varetage, kan løsningen tilpasses jeres behov. Behov skifter med tiden - derfor kan løsningen hos os altid revurderes.

Med os sikrer du en stabil samarbejdspartner, som lærer dig og foreningen at kende. Sammen finder vi frem til den bedste serviceløsning til dig og din ejendom. Vi tror på at god dialog kan sikre de bedste resultater.

Professionel snerydning og saltning

Særligt i de kolde vintermåneder, er det vigtigt at have en service, som kommer og rydder sne og salter, inden beboere når at blive generet. Så slipper du selv for at rende rundt i kulden tidligt om morgenen, men undgår også eventuelt faldulykker, som kan starte en omstændig erstatningssag.  

Trappevask og vinduespudsning

Trappeopgange kan hurtigt blive beskidte, da de bliver betrådt af mange personer gennem en dag - hvis du gerne vil passe på gulvet og sikre rene forhold i opgangen, er en grundig trappevask alfa-omega. Om det er en gang om ugen - eller hver anden, er helt op til jer. Også regelmæssig vinduespudsning kan gøre underværker for boligforeningens image.

Er der andre fællesarealer tilknyttet foreningen - for eksempel et festlokale - så kan vi også være behjælpelige med grundig rengøring her.

Som rengøringsfirma har vi stor erfaring med grundig og professionel rengøring. Vi kan desuden også rengøre tagrender - her samles nemt skidt og det kan være noget af en opgave at få renset tagrenderne.

Ejendoms- og viceværtservice med miljøet i fokus

Hos Hermans Danmark tager vi os ikke kun af din ejendom – vi værner også om miljøet. Vi arbejder konstant for at udvikle vores service, så vi kan tilbyde dig den mest bæredygtige løsning på markedet.

Derfor kan du altid stole på, at:

 • Vi udelukkende bruger plantebaserede rengøringsmidler fra Natura-serien fra Kiilto.
 • Vores arbejdstøj er produceret på certificeret økologisk genbrugsbomuld.
 • Al vores transport foregår i elbiler og på ladcykler.

Og meget mere. Vi skubber hele tiden vores grænser – ikke for vores egen profil, men for at hjælpe dig og din ejendom ind i en grønnere fremtid.

DET SIGER VORES KUNDER

mand sider ned på trappe

Hermans står for vores kontorrengøring på Allégade, som vi er super tilfredse med. De er fleksible og yder en høj service. Skulle der være det mindste, er de altid klar til at hjælpe. Om det er ekstra rengøring eller ekstra hænder i form af afrydning til en housewariming, så leverer Hermans kompetente medarbejdere med et smil. Varm anbefaling herfra.

Julius Gabel

Partner, COPUS
hvid og sort billede af en mand

Vi elsker vores samarbejde med Hermans Danmark! Vi har haft udfordringer med at finde den rigtige rengøringspartner, da vores restaurant kræver lidt mere end det sædvanlige. Hermans har styr på det – og restauranten står altid knivskarpt inden vores gæster kommer. Vi er super glade for dem og kan varmt anbefale dem til andre.

Sylvester Larsson

Partner, TEKNO
mand skjorte hvid væg

Vi har brugt Hermans Danmark i snart et år. De hjælper med ejendomsservice og klargøring af vores boliger. De har altid ja-hatten på og er klar til at løse vores rengøringsopgaver. Vi deler de samme miljømæssige værdier som Hermans, så det er rart at vide, at de også arbejder mod en mere bæredygtig fremtid.

Johannes Hem Jensen

Head of Facility Management & Development, Urban Rigger
Mand i jakkesæt på kontor

Rigtig fin service og rigtig søde medarbejdere hos Hermans Danmark. De lever op til deres ansvar og udfører rengøringen efter aftalen. Hermans går den ekstra meter og vi føler os meget trygge i deres hænder. Deres bæredygtige agenda er et kæmpe plus!

Mikael Savas

CEO, The Vintage Bar

Kontakt Os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.

Lad os høre hvad vi kan hjælpe med!

Indtast dit telefonnummer og bliv kontaktet af Oscar

Tak! Vi ringer til dig snart.
Der sket et fejl. Prøv venligst igen.
Eller book et møde direkte i vores kalender