ydelser

Vinduespudsning

Bestil
Vinduespudsning
No items found.
Hos Hermans leverer vi vinduespudsning for både større og mindre virksomheder i København og omegn, og ingen opgave er for lille eller stor for os.
Se alle vores ydelser

Vinduespudsning i København

Hos Hermans leverer vi vinduespudsning for både større og mindre virksomheder og kontorlokaler i København og omegn og ingen opgave er for lille eller stor til os.

Vi tilbyder en bred vifte af opgaver inden for vinduespudsning - som alle sætter bæredygtighed i fokus. Vores vinduespudsning kan være til:

  • Kontorer
  • Restauranter
  • Butikker
  • Hoteller
  • Institutioner
  • Lejligheder i form af flytterengøring og klargøring


Ønsker ihjælp til praktiske gøremål hos jer, som er mere end vinduespudsning, så tilbyder vi også facility management, hvor vi hjælper med indkøb, handymanservice og andre opgaver. Læs mere om vores facility management service her.

Professionel Vinduespudsning i København

Hos Hermans er vores personale pålidelige og professionelle. Vores vinduespudsning er altid kvalitetssikret og du får skinnende rene vinduer. Det er vigtigt at have professionelle vinduespudsere, som er troværdige og forsigtige. Det sørger vi altid for hos Hermans.Vi sørger for at vinduerne bliver pudset af den højeste kvalitet, hvor vi aldrig går på kompromis med kvalitet og rengøringsmaterialer.Vil du høre om vores andres ydelser, kan du trykke her.

DET SIGER VORES KUNDER

mand sider ned på trappe

Hermans står for vores kontorrengøring på Allégade, som vi er super tilfredse med. De er fleksible og yder en høj service. Skulle der være det mindste, er de altid klar til at hjælpe. Om det er ekstra rengøring eller ekstra hænder i form af afrydning til en housewariming, så leverer Hermans kompetente medarbejdere med et smil. Varm anbefaling herfra.

Julius Gabel

Partner, COPUS
hvid og sort billede af en mand

Vi elsker vores samarbejde med Hermans Danmark! Vi har haft udfordringer med at finde den rigtige rengøringspartner, da vores restaurant kræver lidt mere end det sædvanlige. Hermans har styr på det – og restauranten står altid knivskarpt inden vores gæster kommer. Vi er super glade for dem og kan varmt anbefale dem til andre.

Sylvester Larsson

Partner, TEKNO
mand skjorte hvid væg

Vi har brugt Hermans Danmark i snart et år. De hjælper med ejendomsservice og klargøring af vores boliger. De har altid ja-hatten på og er klar til at løse vores rengøringsopgaver. Vi deler de samme miljømæssige værdier som Hermans, så det er rart at vide, at de også arbejder mod en mere bæredygtig fremtid.

Johannes Hem Jensen

Head of Facility Management & Development, Urban Rigger
Mand i jakkesæt på kontor

Rigtig fin service og rigtig søde medarbejdere hos Hermans Danmark. De lever op til deres ansvar og udfører rengøringen efter aftalen. Hermans går den ekstra meter og vi føler os meget trygge i deres hænder. Deres bæredygtige agenda er et kæmpe plus!

Mikael Savas

CEO, The Vintage Bar

Kontakt Os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.

Lad os høre hvad vi kan hjælpe med!

Indtast dit telefonnummer og bliv kontaktet af Oscar

Tak! Vi ringer til dig snart.
Der sket et fejl. Prøv venligst igen.
Eller book et møde direkte i vores kalender