Professionel og effektiv
Restaurations rengøring
No items found.

Hos Hermans Danmark sætter vi stor ære i at yde professionel erhvervsrengøring i København og på Sjælland med fokus på bæredygtighed.

Se alle vores ydelser
okay

Professionel rengøring af restaurant, café m.m.

Hermans Danmark tilbyder professionel rengøring i fødevarevirksomheder på Sjælland. Vi udfører restaurationsrengøring for:

  • Caféer
  • Restauranter
  • Fjernkøkken
  • Produktionskøkken
  • Catering

Hold hygiejnen i top med Hermans Danmark

Hygiejnen på restauranter, caféer og andre fødevarevirksomheder er utrolig vigtig – ikke kun for gæsternes indtryk af virksomheden, men også for deres helbred. Restaurationsrengøring minder til dels om klinisk rengøring, som vi kender fra sundhedssektoren. Derfor er det vigtigt, at du vælger en professionel rengøringsløsning i højeste kvalitet, som har erfaring fra faget.

Hos Hermans Danmark er vores erfarne rengøringsassistenter klar til at varetage rengøringen af din restaurant. Vores medarbejere er oplært i netop denne type rengøring og sætter en ære i at levere rengøringsservice af højeste kvalitet.

Skræddersyet rengøring af netop din restaurant

Der findes ikke to restauranter, der er ens. Din rengøringsløsning skal passe til netop dine behov. Når du vælger Hermans Danmark som din rengøringsservice, sammensætter vi derfor et skræddersyet tilbud til dig.

Foruden rengøring af restaurant, café m.m. tilbyder vi også blandt andet:

Det giver dig mulighed for at samle rengøring og vedligeholdelse af køkkener, kontorer, ejendomme og andre faciliteter i én og samme service.

Restaurationsrengøring med bæredygtighed i fokus

Fremtidens rengøring er grøn. Når du vælger Hermans Danmark, investerer du i en rengøringsservice, der sætter bæredygtighed i fokus. Blandt vores mange tiltag sørger vi blandt andet for:

  • Udelukkende at bruge plantebaserede rengøringsmidler.
  • Donere en del af vores overskud til Plastic Change.
  • At al vores transport kun foregår i elbiler og på ladcykler.

Som en del af vores service tilbyder vi også professionel rådgivning i, hvordan du kan gøre din hverdag mere bæredygtig via indkøb, skraldesortering, begrænsning af madspild og meget mere.

Vi arbejder konstant på at udvikle os, så vi kan tilbyde dig den mest bæredygtige restaurationsrengøring på markedet. Og vi skubber hele tiden vores grænser – ikke for vores egen profil, men for at hjælpe dig og din fødevarevirksomhed ind i en grønnere fremtid.

HERMANS DANMARK
Thank you! Your submission has been received!
Hov! Noget gik galt... Prøv venligst igen
Dette siger vores kunder:
"
Vi elsker vores samarbejde med Hermans Danmark! Vi har haft udfordringer med at finde den rigtige rengøringspartner, da vores restaurant kræver lidt mere end det sædvanlige. Hermans har styr på det – og restauranten står altid knivskarpt inden vores gæster kommer. Vi er super glade for dem og kan varmt anbefale dem til andre."
Sylvester Larsson
TEKNO
TEKNO
Dette siger vores kunder:
"
Stor anbefaling til Hermans herfra! Jeg tror vi var deres første kunde og vi har kørt med dem lige siden. De har sans for detaljen og hjælper med andre facility opgaver. De har også givet os et større indblik i, hvordan vi kan mindske vores klimaaftryk med nogle overskuelige tiltag! Derudover har de nogle søde medarbejdere og yder alt i alt en kanon service."
Oliver Thornblad
P O Y
P O Y
Dette siger vores kunder:
"
Vi har prøvet adskillige rengøringsfirmaer, men først nu er vi tilfredse. De er grundige og de har givet os et større indblik i at tænke mere bæredygtigt"
Oliver Michaelsen
Blonde Inc
Blonde Inc

Kontakt os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.

Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.