Professionel rengøring af restaurant, café m.m.

Hermans Danmark tilbyder professionel rengøring i fødevarevirksomheder på Sjælland. Vi udfører restaurationsrengøring for:

  • Caféer
  • Restauranter
  • Fjernkøkken
  • Produktionskøkken
  • Catering

Hold hygiejnen i top med Hermans Danmark

Hygiejnen på restauranter, caféer og andre fødevarevirksomheder er utrolig vigtig – ikke kun for gæsternes indtryk af virksomheden, men også for deres helbred. Restaurationsrengøring minder til dels om klinisk rengøring, som vi kender fra sundhedssektoren. Derfor er det vigtigt, at du vælger en professionel rengøringsløsning i højeste kvalitet, som har erfaring fra faget.

Hos Hermans Danmark er vores erfarne rengøringsassistenter klar til at varetage rengøringen af din restaurant. Vores medarbejere er oplært i netop denne type rengøring og sætter en ære i at levere rengøringsservice af højeste kvalitet.

Skræddersyet rengøring af netop din restaurant

Der findes ikke to restauranter, der er ens. Din rengøringsløsning skal passe til netop dine behov. Når du vælger Hermans Danmark som din rengøringsservice, sammensætter vi derfor et skræddersyet tilbud til dig.

Foruden rengøring af restaurant, café m.m. tilbyder vi også blandt andet:

Det giver dig mulighed for at samle rengøring og vedligeholdelse af køkkener, kontorer, ejendomme og andre faciliteter i én og samme service.

Restaurationsrengøring med bæredygtighed i fokus

Fremtidens rengøring er grøn. Når du vælger Hermans Danmark, investerer du i en rengøringsservice, der sætter bæredygtighed i fokus. Blandt vores mange tiltag sørger vi blandt andet for:

  • Udelukkende at bruge plantebaserede rengøringsmidler.
  • Donere en del af vores overskud til Plastic Change.
  • At al vores transport kun foregår i elbiler og på ladcykler.

Som en del af vores service tilbyder vi også professionel rådgivning i, hvordan du kan gøre din hverdag mere bæredygtig via indkøb, skraldesortering, begrænsning af madspild og meget mere.

Vi arbejder konstant på at udvikle os, så vi kan tilbyde dig den mest bæredygtige restaurationsrengøring på markedet. Og vi skubber hele tiden vores grænser – ikke for vores egen profil, men for at hjælpe dig og din fødevarevirksomhed ind i en grønnere fremtid.

Kontakt os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.

Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.