ydelser

Restaurations rengøring

Bestil
Restaurations rengøring
No items found.
Lad vores erfarne rengøringsassistenter klare rengøringen af din restaurant eller fødevarevirksomhed. Læs mere og få en løsning tilpasset dine behov her!
Se alle vores ydelser

Professionel rengøring af restaurant, café m.m.

Hermans Danmark tilbyder professionel rengøring i fødevarevirksomheder på Sjælland. Vi udfører restaurationsrengøring for:

  • Caféer
  • Restauranter
  • Fjernkøkken
  • Produktionskøkken
  • Catering

Hold hygiejnen i top med Hermans Danmark

Hygiejnen på restauranter, caféer og andre fødevarevirksomheder er utrolig vigtig – ikke kun for gæsternes indtryk af virksomheden, men også for deres helbred. Restaurationsrengøring minder til dels om klinisk rengøring, som vi kender fra sundhedssektoren. Derfor er det vigtigt, at du vælger en professionel rengøringsløsning i højeste kvalitet, som har erfaring fra faget.

Hos Hermans Danmark er vores erfarne rengøringsassistenter klar til at varetage rengøringen af din restaurant. Vores medarbejere er oplært i netop denne type rengøring og sætter en ære i at levere rengøringsservice af højeste kvalitet

Skræddersyet rengøring af netop din restaurant

Der findes ikke to restauranter, der er ens. Din rengøringsløsning skal passe til netop dine behov. Når du vælger Hermans Danmark som din rengøringsservice, sammensætter vi derfor et skræddersyet tilbud til dig.

Foruden rengøring af restaurant, café m.m. tilbyder vi også blandt andet:

Det giver dig mulighed for at samle rengøring og vedligeholdelse af køkkener, kontorer, ejendomme og andre faciliteter i én og samme service.

Restaurationsrengøring med bæredygtighed i fokus

Fremtidens rengøring er grøn. Når du vælger Hermans Danmark, investerer du i en rengøringsservice, der sætter bæredygtighed i fokus. Blandt vores mange tiltag sørger vi blandt andet for:

  • Udelukkende at bruge plantebaserede rengøringsmidler.
  • Donere en del af vores overskud til Plastic Change.
  • At al vores transport kun foregår i elbiler og på ladcykler.

Som en del af vores service tilbyder vi også professionel rådgivning i, hvordan du kan gøre din hverdag mere bæredygtig via indkøb, skraldesortering, begrænsning af madspild og meget mere.

Vi arbejder konstant på at udvikle os, så vi kan tilbyde dig den mest bæredygtige restaurationsrengøring på markedet. Og vi skubber hele tiden vores grænser – ikke for vores egen profil, men for at hjælpe dig og din fødevarevirksomhed ind i en grønnere fremtid.

DET SIGER VORES KUNDER

Hermans står for vores kontorrengøring på Allégade, som vi er super tilfredse med. De er fleksible og yder en høj service. Skulle der være det mindste, er de altid klar til at hjælpe. Om det er ekstra rengøring eller ekstra hænder i form af afrydning til en housewariming, så leverer Hermans kompetente medarbejdere med et smil. Varm anbefaling herfra.

Julius Gabel

Partner, COPUS

Vi elsker vores samarbejde med Hermans Danmark! Vi har haft udfordringer med at finde den rigtige rengøringspartner, da vores restaurant kræver lidt mere end det sædvanlige. Hermans har styr på det – og restauranten står altid knivskarpt inden vores gæster kommer. Vi er super glade for dem og kan varmt anbefale dem til andre.

Sylvester Larsson

Partner, TEKNO

Vi har brugt Hermans Danmark i snart et år. De hjælper med ejendomsservice og klargøring af vores boliger. De har altid ja-hatten på og er klar til at løse vores rengøringsopgaver. Vi deler de samme miljømæssige værdier som Hermans, så det er rart at vide, at de også arbejder mod en mere bæredygtig fremtid.

Johannes Hem Jensen

Head of Facility Management & Development, Urban Rigger

Rigtig fin service og rigtig søde medarbejdere hos Hermans Danmark. De lever op til deres ansvar og udfører rengøringen efter aftalen. Hermans går den ekstra meter og vi føler os meget trygge i deres hænder. Deres bæredygtige agenda er et kæmpe plus!

Mikael Savas

CEO, The Vintage Bar

Kontakt Os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.

Lad os høre hvad vi kan hjælpe med!

Indtast dit telefonnummer og bliv kontaktet af Rasmus

Tak! Vi ringer til dig snart.
Der sket et fejl. Prøv venligst igen.
Eller book et møde direkte i vores kalender