ydelser

Vi specialiserer os i forskellige områder!

Lad Hermans varetage kontor-og serviceopgaver, så I kan fokusere 100% på virksomhedens kerneforretning. Læs mere om vores ydelser og få en skræddersyet løsning!
Book et møde med os og hør nærmere!

Facility Management

Lad Hermans varetage kontor-og serviceopgaver, så I kan fokusere 100% på virksomhedens kerneforretning. Læs mere om vores ydelser og få en skræddersyet løsning!

Erhvervsrengøring

Hermans Danmark tilbyder professionel erhvervsrengøring København og på Sjælland med bæredygtighed i fokus. Få en skræddersyet løsning her.

Ejendomsservice

Ønsker du vedligeholdelse af din ejendom, der samtidigt skåner miljøet? Så kig nærmere på vores ejendomsserviceydelser og få en skræddersyet løsning!

Kontorrengøring

Hos Hermans leverer vi skræddersyet og professionel kontorrengøring for både større og mindre virksomheder og kontorlokaler i København og omegn.

Vinduespudsning

Hos Hermans er vores personale pålidelige og professionelle. Vores vinduespudsning er altid kvalitetssikret og du får skinnende rene vinduer. Det er vigtigt at have professionelle vinduespudsere, som er troværdige og forsigtige. Det sørger vi altid for hos Hermans.

Kontakt Os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.

Lad os høre hvad vi kan hjælpe med!

Indtast dit telefonnummer og bliv kontaktet af Rasmus

Tak! Vi ringer til dig snart.
Der sket et fejl. Prøv venligst igen.
Eller book et møde direkte i vores kalender