ydelser

Vi specialiserer os i forskellige områder!

Lad Hermans varetage kontor-og serviceopgaver, så I kan fokusere 100% på virksomhedens kerneforretning. Læs mere om vores ydelser og få en skræddersyet løsning!
Book et møde med os og hør nærmere!
Hermans medarbejder vander planter
3 mænd holder møde

Facility Management

Lad Hermans varetage kontor-og serviceopgaver, så I kan fokusere 100% på virksomhedens kerneforretning. Læs mere om vores ydelser og få en skræddersyet løsning!

Erhvervsrengøring

Hermans Danmark tilbyder professionel erhvervsrengøring København og på Sjælland med bæredygtighed i fokus. Få en skræddersyet løsning her.
2 hermans medarbejder gør rent
Hermans medarbejder gør rent trappe

Ejendomsservice

Ønsker du vedligeholdelse af din ejendom, der samtidigt skåner miljøet? Så kig nærmere på vores ejendomsserviceydelser og få en skræddersyet løsning!

Kontorrengøring

Hos Hermans leverer vi skræddersyet og professionel kontorrengøring for både større og mindre virksomheder og kontorlokaler i København og omegn.
Hermans medarbejder gør rent på kontor
Hermans medarbejder vinduspudser

Vinduespudsning

Hos Hermans er vores personale pålidelige og professionelle. Vores vinduespudsning er altid kvalitetssikret og du får skinnende rene vinduer. Det er vigtigt at have professionelle vinduespudsere, som er troværdige og forsigtige. Det sørger vi altid for hos Hermans.
Restaurationsrengøring
Lad vores erfarne rengøringsassistenter klare rengøringen af din restaurant eller fødevarevirksomhed. Læs mere og få en løsning tilpasset dine behov her!
Snerydening og Saltning
Kom sikkert gennem vinteren med en snerydning og saltning af Hermans. En effektiv løsning med et bæredygtigt fokus - få et skræddersyet tilbud her!
Klinisk Rengøring
Hos Hermans tilbyder vi klinisk rengøring til hospitaler, læger, tandlæger og andre i sundhedsektoren. Læs mere og få en løsning, der passer dig!
Trappevask
Få rene trapper med ren samvittighed. Vi tilbyder trappevask med bæredygtighed i fokus. Se mere og få et skræddersyet tilbud på trappevask her.

Kontakt Os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.

Lad os høre hvad vi kan hjælpe med!

Indtast dit telefonnummer og bliv kontaktet af Oscar

Tak! Vi ringer til dig snart.
Der sket et fejl. Prøv venligst igen.
Eller book et møde direkte i vores kalender