Hermans ydelser

Kontorrengøring

Hos Hermans leverer vi skræddersyet og professionel kontorrengøring for både større og mindre virksomheder og kontorlokaler i København og omegn.

Kontorrengøring

Facility management

Lad os varetage kontor-og serviceopgaver, så I kan fokusere 100% på virksomhedens kerneforretning. Læs mere om vores ydelser og få en skræddersyet løsning!

Facility management

Erhvervsrengøring

Hermans Danmark tilbyder professionel erhvervsrengøring København og på Sjælland med bæredygtighed i fokus. Få en skræddersyet løsning her.

Erhvervsrengøring

Ejendomsservice

Ønsker du vedligeholdelse af din ejendom, der samtidigt skåner miljøet? Så kig nærmere på vores ejendomsserviceydelser og få en skræddersyet løsning!

Ejendomsservice

Restaurations rengøring

Lad vores erfarne rengøringsassistenter klare rengøringen af din restaurant eller fødevarevirksomhed. Læs mere og få en løsning tilpasset dine behov her!

Restaurations rengøring

Klinisk rengøring

Hos Hermans tilbyder vi klinisk rengøring til hospitaler, læger, tandlæger og andre i sundhedsektoren. Læs mere og få en løsning, der passer dig!

Klinisk rengøring

Snerydning og saltning

Kom sikkert gennem vinteren med en snerydning og saltning af Hermans. En effektiv løsning med et bæredygtigt fokus - få et skræddersyet tilbud her!

Snerydning og saltning

Trappevask

Få rene trapper med ren samvittighed. Vi tilbyder trappevask med bæredygtighed i fokus. Se mere og få et skræddersyet tilbud på trappevask her.

Trappevask

Kontakt os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.

Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.