Professionel og effektiv
Erhvervsrengøring

Hos Hermans Danmark sætter vi stor ære i at yde professionel erhvervsrengøring i København og på Sjælland med fokus på bæredygtighed.

Se alle vores ydelser
okay

Professionel erhvervsrengøring i København

Hos Hermans Danmark sætter vi stor ære i at yde professionel erhvervsrengøring i København og på Sjælland med fokus på bæredygtighed. Vi hjælper alle typer forretning og virksomheder med at komme i mål med en grundig - og bæredygtig - rengøring. 

Udover de bedste produkter, så anvender vi de bedste redskaber og teknikker, når vi varetager rengørings- og desinfektionsopgaver, med det formål at eliminere skidt, støv og bakterier. Vi sørger desuden altid for at vores medarbejdere har den erfaring og de færdigheder, der skal til for at levere de bedste resultater. 

Det er mere relevant end nogensinde at fokusere på mere dybdegående rengøringsmetoder, som beskytter medarbejderne. Derfor rækker vores rengøringsservice ud over forventningerne. Vi gør ikke kun jeres virksomhed skinnende rent, men et fokus på grundigere rengøring vil underbygge et sundt arbejdsmiljø - og  jeres image udadtil. Et rent og sundt arbejdsmiljø er altså essentielt for din virksomhed og jeres faciliteter. 

Vi tilbyder rengøring til:

 • Kontorer
 • Butikker
 • Institutioner
 • Restauranter
 • Klinikker

Værn om arbejdsmiljøet med effektiv kontorrengøring

Det er umuligt at undgå snavs på arbejdspladsen. Jo flere medarbejdere, der er på kontoret, desto vigtigere er rengøringen – både for syns skyld og for de ansattes helbred. En støvet og beskidt arbejdsplads skaber nemlig hurtigt gener og giver dårligt indeklima. Nogle symptomer på, at din arbejdsplads har et dårligt indeklima kan være:

 • Hovedpine
 • Træthed
 • Koncentrationsbesvær

Med Hermans Danmarks effektive erhvervsrengøring er du sikret et bedre arbejdsmiljø, og dermed en bedre arbejdsplads. En ren og ordentlig arbejdsplads giver behagelige omgivelser – og det øger produktiviteten hos medarbejderne. 

Rengøring af kontoret gavner også indeklimaet. Derfor kan grundig og hyppig rengøring også være med til at mindske sygefraværet blandt dine medarbejdere. Prioriteringen af et sundt og rent arbejdsmiljø spiller derfor en vigtig rolle i trivslen på arbejdspladsen – og derfor også for fastholdelsen af medarbejderne og for deres engagement i hverdagen.

Vedligeholdelse af arbejdspladsen

Dårlig eller mangelfuld rengøring har ikke blot betydning for virksomhedens indeklima, det kan også gå ud over arbejdsfaciliteterne. Særligt gulvet kan tage skade, hvis det ikke bliver vasket grundigt eller vedligeholdt. Desuden kan der dannes kalk på armaturer i te-køkkener og på toiletter, som det er vigtig at få bugt med løbende. 

Skræddersyet erhvervsrengøring med bæredygtighed i fokus

Når du vælger Hermans Danmarks rengøring til erhverv, får du rengøring i højeste kvalitet med bæredygtighed i fokus. Der kan være forskel på hvordan og hvad, man skal rengøre - og hvor ofte. Vi arbejder sammen med dig og din virksomhed om at finde den bedst mulige løsning til din arbejdsplads, baseret på jeres behov og ønsker.

Du kan forvente, at vi blandt andet:

 • Udelukkende bruger plantebaserede rengøringsmidler.
 • Analyserer dine leverandører og finder miljømæssige optimeringer til din arbejdsplads.
 • Donerer en del af vores overskud til miljøorganisationen Plastic Change.
 • Rådgiver dig om, hvordan din arbejdsplads kan blive mere bæredygtig via indkøb, transport, skraldesortering m.m.

Med Hermans Danmark kan holder du derfor ikke blot kontoret rent: Du bidrager også til at sikre, at din virksomhed står stærkt i en mere miljøvenlig fremtid. Læs mere om vores fokus på bæredygtighed her.

Hos Hermans Danmark leverer vi højt fagligt niveau baseret på erfaring og knowhow, hvad der gælder grundig erhvervsrengøring. Derfor fokuserer vi på at blive fortrolige med jeres faciliteter og skaber herefter en rengøringsplan, som passer både til jeres skema og som på bedste vis akkompagnerer jeres behov. 

Rengøring af klinik

Hermans Danmark tilbyder også grundig professionel klinikrengøring, som efterlever de høje rengøringskrav i overensstemmelse med De Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer. Dette er meget vigtigt, hvis man vil mindske spredning af bakterier og infektioner. Vi tilbyder klinikrengøring til hospitaler, læger og sundhedscentre. Læs mere om vores klinikrengøring her.

Mere end blot firmarengøring

Med Hermans Danmark får du mere end blot firmarengøring. Du får mulighed for at samle de daglige service- og kontoropgaver i ét. Vi tager os af det praktiske, mens du og dine medarbejdere fokuserer på virksomheden og jeres udvikling.

Ud over erhvervsrengøring tilbyder vi blandt andet:

Med Hermans får du altså skræddersyede løsninger, der frigiver tid i hverdagen og højner effektiviteten og arbejdsglæden på arbejdspladsen. Det er en investering i en bæredygtig arbejdsplads. 

HERMANS DANMARK
Thank you! Your submission has been received!
Hov! Noget gik galt... Prøv venligst igen
Dette siger vores kunder:
"
Vi er tilfredse med Hermans Danmark! De har hjulpet os med at nedbringe CO2 i vores facility management, hvilket skaber en kæmpe værdi for os. De er punktlige, professionelle og servicemindede. Vi møder altid ind til en rent kontor og det er en kæmpe hjælp i en travl hverdag. Jeg kan kun anbefale Hermans til andre."
Anthon Louis
Bare En T-shirt
Bare En T-shirt
Dette siger vores kunder:
"
Hermans står for vores kontorrengøring på Allégade, som vi er super tilfredse med. De er fleksible og yder en høj service. Skulle der være det mindste, er de altid klar til at hjælpe. Om det er ekstra rengøring eller ekstra hænder i form af afrydning til en housewariming, så leverer Hermans kompetente medarbejdere med et smil. Varm anbefaling herfra."
Julius Gabel
COPUS
COPUS
Dette siger vores kunder:
"
Jeg kan varmt anbefale Hermans Danmark. De yder en knald god service og kvaliteten er altid høj. Deres bæredygtige agenda er et kæmpe plus for os. De har allerede hjulpet os med at nedbringe en masse unødvendig CO2."
Frederik Hedelund
Temply
Temply

Kontakt os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.

Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.