Nyheder &
Anbefalinger

Bliv klogere på hvad vi laver bag om kulisserne

Det kunne være du kunne lære noget

Beregn og forstå dit klimaaftryk med Climaider

Climaider

Climaider er en bevægelse, som hjælper individer med at reducere deres klimaaftryk. ‍ Climaider er for alle, der gerne vil gøre en ekstra forskel for at bidrage til en grønnere fremtid. De er bygget op omkring tre kerneværdier nemlig forståelse, handling og bevægelse. Derudover stræber de efter maksimal gennemsigtighed og deres tillid til medlemmerne ser de som altafgørende. - Som medlem af Climaider er du med til at finansiere verificerede klimaprojekter rundt omkring i verden, der gør en effektiv og målbar forskel for klimaet. Det er projekter, der fjerner eller undgår CO2 ved f.eks. at opsuge drivhusgasser og brænde dem af, eller udskifte sort energi med grøn energi.

Læs mere
okay

Hold øje med Mewalii

Mewalii

Mewalii er en dansk iværksættervirksomhed. Deres mål er at skabe intimprodukter med 0% plastik, bomuld eller farlige kemikalier. Det skal være nemt at være bæredygtig. De er i fuld gang med at skabe det perfekte plantebaseret bind, som forhåbentligt snart bliver tilgængeligt i både butikker og på deres hjemmeside. Så hold øje med dem, hvis du ønsker at gøre det nemt og bæredygtigt at have menstruation.

Læs mere
okay

Tøjvask med ren samvittighed

Care By Nature

Care by Nature er 100% naturlige, plastikfrie og etiske vaskeprodukter fremstillet af Bleschu ApS. Bleschu har siden 2016 drevet en webshop og distribution i tæt samarbejde med de kunder og forbrugere, som er orienterede mod en mere bæredygtig livsstil. Bleschu er et danskejet selskab, der er vokset ud af en vision om et forbrug, der kan indgå naturligt i planetens egen cyklus. Et forbrug der løfter frem for at nedbryde.

Læs mere
okay

Få et rent køkken, med god samvittighed

Nuuii

Nuuii laver miljøvenlige rengøringsmidler, som bidrager til en verden med mindre CO2-udledning, og hvor produktionen af plastik er markant reduceret. Det gør de ved at lave produkter, hvor du selv tilsætter vand. (På den måde sparer de CO2 ved transport)

Læs mere
okay

Skab naturlig balance med Byoms lugtfjerner

Byoms

Hos Byoms udfordrer de unødvendig brug af kemikalier og antibakterielle midler i hjemmet. Alt hvad de gør, handler om at styrke de gode og sunde bakterier, som naturligt bekæmper de sygdomsfremkaldende bakterier. Bakterierevolutionen er i gang, og de har taget anførerbindet på. Derfor har de udviklet sunde og bæredygtige produkter med probiotika til tøjvask og rengøring. De følger med i forskningen og den rivende udvikling inden for anvendelsesmulighederne af probiotika.

Læs mere
okay

Plantebaseret glasrens fra Safely!

Safely

Stribefri ren, gennemsigtig glans. Denne kraftfulde kombination af kokosolie, mineralsalt og majsafledt alkohol arbejder sammen, for at rense og trænge igennem olie og rester og efterlader alle dine vinduer og glasoverflader - rene, skinnende og fri for fingeraftryk.

Læs mere
okay

Hermans Danmark indgår partnerskab med Ideel Kaffe!

Ideel Kaffe

Deres naturligt dyrkede specialkaffe er håndplukket i lille skala fra landmænd i det etiopiske højland. De høje højder og den frugtige jord gør disse vilde skove til det perfekte miljø for at kaffe skal vokse. På vejen fra Etiopien passerer det et minimum af mellemmænd, som opretholder dets kvalitet og sporbarhed. Den kan nydes både som en perfekt afbalanceret espresso eller som en salte latte.

Læs mere
okay

Naturlig Shampoo og Balsam uden brug af plastik

HiBAR

Perfekt til normalt hår, eller hvis du vasker dit hår sjældnere, fordi det forsigtigt fjerner ophobning. Med honningkvat og sheasmør for ekstra glans. 100% sikkert for farvet eller behandlet hår. Deres shampoo barer er lavet med kvalitetsingredienser, formuleret af førende hårplejepersonale. Når du køber fra HiBAR, får du en 100% plastfri oplevelse. Helt ned til papforsendelseskassen, papirforseglingen, polstringen og etiketten.

Læs mere
okay

Hvorfor bambusprodukter er så gode for miljøet...

How We Roll Co

Bambusplanter turbolades ved vækst fra en ung alder, det voksne græs når fuld modenhed efter 3-5 år. De er, kan du sige, det højeste barn i deres klasse! Derefter vokser det hurtigt igen, da det kun er skåret fra basen og ikke behøver at blive genplantet konstant. På grund af dette kræver bambus ingen kemikalier eller pesticider for at fremskynde væksten, hvilket er fantastisk på alle mulige måder for mennesker, miljøet og dyrelivet. Især i betragtning af at giftige kemikalier kan dvæle i jorden og fortsætte med at forgifte jorden og vandkilderne i de kommende år. Hardwoods som eg tager meget længere tid at vokse, og når de er skåret ned, vokser de ikke op fra deres stubbe, som ikke er vedvarende eller bæredygtige, og skaber enorm udbredt skovrydning fra skovhugst.

Læs mere
okay

Økologisk fond fra København

Reduced

Reduced er et innovativt firma inden for fødevareproduktion. De er specialiserede i at skabe fødevareprodukter af høj kvalitet fremstillet af økologiske overskudsprodukter. Deres mission er at reducere madspild ved at bruge grøntsager, proteiner og andre ernæringskilder, der er tilbage fra den konventionelle fødevareindustri. Altid med fokus på smag, kvalitet og bæredygtighed.

Læs mere
okay

100% plantebaseret tandbørste og plastik-fri tandpasta

Bite

Bite startede med to spørgsmål: Hvorfor kommer tandpasta i plastrør, og hvad lægger vi nøjagtigt i vores kroppe, når vi børster tænder? Deres friskpressede tabletter er 100% glutenfri, veganske og "cruelty-free" - uden barske kemikalier. De benytter sig af 100% naturlige ingredienser, som fx bær.

Læs mere
okay

Genopfyldelig håndsæbe fra Sverige!

Forgo

6 gode grunde til at købe håndsæbe fra Forgo! - Blot 6 essentielle ingredienser - 99% naturligt i vand med duftstoffer fra citrusrester og træaffald. - 85% mindre Co2e-emissioner - Én genopfyldning udsender 85% mindre Co2 end at købe en ny flaske sæbe. - Nul engangsplastik - Kun genanvendelig og komposterbar papiremballage.

Læs mere
okay

Rengøringsmiddel produceret på overskudsmadvarer

Veles

Veles er et husholdningsrengøringsmiddel til alle formål, der består af vand og almindelige organiske kemiske forbindelser, der videnskabeligt stammer fra madaffald.

Læs mere
okay

Kontakt os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.

Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.

Nyheder &
Anbefalinger