Professionel og effektiv
Trappevask
No items found.

Hos Hermans Danmark sætter vi stor ære i at yde professionel erhvervsrengøring i København og på Sjælland med fokus på bæredygtighed.

Se alle vores ydelser
okay

Professionel trappevask for erhverv og private

Hos Hermans Danmark tilbyder vi professionel trappevask i København og omegn. Med Hermans er du garanteret grundig trappevask i højeste kvalitet - med miljøet i fokus. 

Særligt i trappeopgange, som bliver hyppigt brugt, er det vigtigt med grundig rengøring, som kan få de mest genstridige pletter væk - også tyggegummi. Vi har erfaring med mange trappebelægninger, og sørger for korrekt vask og pleje, så trappeopgangen står i allerbedste stand. 

Det er vigtigt, at den trappevask-ansvarlige er rigtigt rustet til opgaven, da det kan være hårdt for ryggen og knæene. Med Hermanns Danmark sørger vores professionelle medarbejdere til at stå for jeres trappeopgaver. 

Vi holder trapperne skinnende rene for blandt andet:

  • Erhvervsdrivende
  • Institutioner
  • Lejeboligforeninger
  • Ejerforeninger
  • Andelsboligforeninger

Værn om din ejendom med grundig trappevask

Trappeopgangen er det første indtryk, du mødes af, når du træder ind i en ejendom. Trapperne bliver selvsagt også brugt hver eneste dag og af mange forskellige mennesker. Og så kan trapperne hurtigt komme til at se triste ud.  Derfor er der god grund til at sørge for, at din trappeopgang er ren og præsentabel – uanset om opgangen er privat eller hører til din arbejdsplads.

Grundig trappevask er ikke kun vigtigt for det gode førstehåndsindtryk. En ren og velholdt opgang spiller også en væsentlig rolle for et godt indendørs miljø. Jo mindre snavs, du tager med ind i din bolig eller på din arbejdsplads, desto bedre er dit indeklima. 

Hvis trappen ikke holdes i stand løbende, så kan du risikere at gulvet kan tage skade. Hvis pletter får lov til at sidde længe nok, kan de næsten være umulige at fjerne helt igen. Derfor er det vigtigt ikke blot med grundig trappevask, men også hyppig vask af trapper. 

På den måde er trappevasken også med til at værne om din trivsel og dit helbred på kontoret såvel som derhjemme. Det er altså væsentligt at holde trappeopgangen skinnende ren. Det er vi klar til at hjælpe med – uanset om trappevasken skal klares på Frederiksberg, på Amager eller i Storkøbenhavn.

Rene trapper med ren samvittighed

Fremtidens rengøring er grøn, og det skal trappevasken også være. Hos os får du derfor mere end en skinnende opgang: Du får mulighed for at gøre en forskel for miljøet – alt, du skal gøre, er at vælge Hermans Danmark.

Blandt vores mange tiltag sørger vi for:

  • Udelukkende at bruge plantebaserede rengøringsmidler fra Kiiltos Natura-serie. 
  • At al vores transport kun foregår i elbiler og på ladcykler.
  • At bruge arbejdstøj produceret på certificeret økologisk genbrugsbomuld.

Vi donerer også dele af vores overskud til miljøorganisationen Plastic Change, der arbejder for en verden uden plastikforurening. I samarbejde med os er du derfor med til at satse på en grønnere fremtid – og få rene trapper med ren samvittighed. Selvom vi rengør dine trapper på den mest miljøvenlige måde, så vil det aldrig gå på kompromis med kvaliteten.

Se mere om bæredygtighed her.

Mere end blot et tilbud på trappevask

Trappevasken er en vigtig del af at holde din ejendom præsentabel. Men der er mange andre opgaver forbundet med daglig drift og vedligehold af en ejendom. Blandt andet vinduespudsning og andre viceværtsopgaver, så ejendommen står i pæn og ren stand. Hos Hermans Danmark har du derfor mulighed for at samle de praktiske opgaver hos én service.

Ud over trappevask tilbyder vi også:

Og meget mere. Hos os får du en pålidelig løsning, der passer til netop dine behov. Hermans tilbyder fleksible løsninger, alt efter du udfordringer og ændringer, som din virksomhed eller boligforening måtte løbe ind i undervejs. 

Skræddersyet trappevask - til dine behov

Ønsker du ugentlig trappevask - eller er det bare et par gange om måneden? Du kan løbende tilpasse trappevasken - da trappen ofte skal rengøres oftere til vinter og efterår, hvor de regner og sner, og hvor sjap og mudder i højere grad bliver slæbt inden for. 

Vi tilbyder også gerne rådgivning til valg af den rette rengøringsløsning for netop din virksomhed eller boligforening. Er du i tvivl om pris, så send os en mail eller ring til os.

HERMANS DANMARK
Thank you! Your submission has been received!
Hov! Noget gik galt... Prøv venligst igen
Dette siger vores kunder:
"
Rigtig fin service og rigtig søde medarbejdere hos Hermans Danmark. De lever op til deres ansvar og udfører rengøringen efter aftalen. Hermans går den ekstra meter og vi føler os meget trygge i deres hænder. Deres bæredygtige agenda er et kæmpe plus!
Mikael Savas
The Vintage Bar
The Vintage Bar
Dette siger vores kunder:
"
Vi har prøvet adskillige rengøringsfirmaer, men først nu er vi tilfredse. De er grundige og de har givet os et større indblik i at tænke mere bæredygtigt"
Oliver Michaelsen
Blonde Inc
Blonde Inc
Dette siger vores kunder:
"
Jeg kan varmt anbefale Hermans Danmark. De yder en knald god service og kvaliteten er altid høj. Deres bæredygtige agenda er et kæmpe plus for os. De har allerede hjulpet os med at nedbringe en masse unødvendig CO2."
Frederik Hedelund
Temply
Temply

Kontakt os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.

Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.