ydelser

Trappevask

Bestil
Trappevask
No items found.
Få rene trapper med ren samvittighed. Vi tilbyder trappevask med bæredygtighed i fokus. Se mere og få et skræddersyet tilbud på trappevask her.
Se alle vores ydelser

Professionel trappevask for erhverv og private

Hos Hermans Danmark tilbyder vi professionel trappevask i København og omegn. Med Hermans er du garanteret grundig trappevask i højeste kvalitet - med miljøet i fokus.

Særligt i trappeopgange, som bliver hyppigt brugt, er det vigtigt med grundig rengøring, som kan få de mest genstridige pletter væk - også tyggegummi. Vi har erfaring med mange trappebelægninger, og sørger for korrekt vask og pleje, så trappeopgangen står i allerbedste stand.

Det er vigtigt, at den trappevask-ansvarlige er rigtigt rustet til opgaven, da det kan være hårdt for ryggen og knæene. Med Hermanns Danmark sørger vores professionelle medarbejdere til at stå for jeres trappeopgaver.

Vi holder trapperne skinnende rene for blandt andet:

  • Erhvervsdrivende
  • Institutioner
  • Lejeboligforeninger
  • Ejerforeninger
  • Andelsboligforeninger

Værn om din ejendom med grundig trappevask

Trappeopgangen er det første indtryk, du mødes af, når du træder ind i en ejendom. Trapperne bliver selvsagt også brugt hver eneste dag og af mange forskellige mennesker. Og så kan trapperne hurtigt komme til at se triste ud.  Derfor er der god grund til at sørge for, at din trappeopgang er ren og præsentabel – uanset om opgangen er privat eller hører til din arbejdsplads.

Grundig trappevask er ikke kun vigtigt for det gode førstehåndsindtryk. En ren og velholdt opgang spiller også en væsentlig rolle for et godt indendørs miljø. Jo mindre snavs, du tager med ind i din bolig eller på din arbejdsplads, desto bedre er dit indeklima.

Hvis trappen ikke holdes i stand løbende, så kan du risikere at gulvet kan tage skade. Hvis pletter får lov til at sidde længe nok, kan de næsten være umulige at fjerne helt igen. Derfor er det vigtigt ikke blot med grundig trappevask, men også hyppig vask af trapper.

På den måde er trappevasken også med til at værne om din trivsel og dit helbred på kontoret såvel som derhjemme. Det er altså væsentligt at holde trappeopgangen skinnende ren. Det er vi klar til at hjælpe med – uanset om trappevasken skal klares på Frederiksberg, på Amager eller i Storkøbenhavn.

Rene trapper med ren samvittighed

Fremtidens rengøring er grøn, og det skal trappevasken også være. Hos os får du derfor mere end en skinnende opgang: Du får mulighed for at gøre en forskel for miljøet – alt, du skal gøre, er at vælge Hermans Danmark.

Blandt vores mange tiltag sørger vi for:

  • Udelukkende at bruge plantebaserede rengøringsmidler fra Kiiltos Natura-serie.
  • At al vores transport kun foregår i elbiler og på ladcykler.
  • At bruge arbejdstøj produceret på certificeret økologisk genbrugsbomuld.

Vi donerer også dele af vores overskud til miljøorganisationen Plastic Change, der arbejder for en verden uden plastikforurening. I samarbejde med os er du derfor med til at satse på en grønnere fremtid – og få rene trapper med ren samvittighed. Selvom vi rengør dine trapper på den mest miljøvenlige måde, så vil det aldrig gå på kompromis med kvaliteten.

Se mere om bæredygtighed her.

Mere end blot et tilbud på trappevask

Trappevasken er en vigtig del af at holde din ejendom præsentabel. Men der er mange andre opgaver forbundet med daglig drift og vedligehold af en ejendom. Blandt andet vinduespudsning og andre viceværtsopgaver, så ejendommen står i pæn og ren stand. Hos Hermans Danmark har du derfor mulighed for at samle de praktiske opgaver hos én service.

Ud over trappevask tilbyder vi også:

Og meget mere. Hos os får du en pålidelig løsning, der passer til netop dine behov. Hermans tilbyder fleksible løsninger, alt efter du udfordringer og ændringer, som din virksomhed eller boligforening måtte løbe ind i undervejs.

Kontakt Os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.

Lad os høre hvad vi kan hjælpe med!

Indtast dit telefonnummer og bliv kontaktet af Oscar

Tak! Vi ringer til dig snart.
Der sket et fejl. Prøv venligst igen.
Eller book et møde direkte i vores kalender