Professionel og effektiv
Snerydning og saltning
No items found.

Hos Hermans Danmark sætter vi stor ære i at yde professionel erhvervsrengøring i København og på Sjælland med fokus på bæredygtighed.

Se alle vores ydelser
okay

Effektiv snerydning og saltning i København

Hermans Danmark tilbyder hurtig og effektiv snerydning og saltning i København og omegn med bæredygtighed i fokus. 

Det er ikke dét værd at sparre på snerydningen - for hvis det ikke er gjort ordentligt, kan beboere risikere at komme til skade. Hvis uheldet er ude, kan du risikere at skulle betale eventuelle erstatningspenge til den tilskadekomne. Lad os stå for, at snerydning og saltning bliver gjort ordentligt - så slipper du for at bekymre dig om, at få sneryddet områder i tide. 

Vi salter og rydder sne for blandt andet:

 • Erhvervsdrivende
 • Institutioner
 • Lejeboligforeninger
 • Ejerforeninger
 • Andelsboligforeninger

Kom sikkert gennem vinteren med snerydning og saltning

Vintervejret bringer mange udfordringer med sig – og glatførebekæmpelse er en af de største. Sne og is udgør en væsentlig skridrisiko. Derfor er det vigtigt, at du altid kan regne med snerydning og saltning på dine udendørsarealer hver vinter. 

Med Hermans Danmark kan du regne med at komme sikkert gennem vinteren - hvert år. Vi sørger for, at arealerne omkring foreningen eller bygningerne ryddes for sne og bliver grundigt saltet, når sneen falder. Vi varetager alle områder og rydder blandt andet:

 • Fortove
 • Trapper
 • Parkeringspladser
 • Baggårde
 • Indgangspartier til boligkomplekser

Vi sætter os ind i dine behov og tilbyder dig en skræddersyet løsning til netop dine udendørsarealer. Vores dygtige medarbejdere klarer snerydningen med professionelle maskiner og ved håndkraft, der hvor maskinerne ikke kan komme til. På den måde sikrer vi, at alle arealer bliver grundigt ryddet, så du og alle andre, der benytter områderne, kan komme trygt igennem vinteren.

Snerydning og saltning med bæredygtighed i fokus

Fremtiden er grøn – og det kan snerydning også blive. Når du vælger Hermans Danmark er du med til at sætte bæredygtighed i fokus. Vi er i konstant udvikling med nye metoder, teknologier og produkter, så vi altid kan tilbyde den mest bæredygtige løsning til dig.

Vi bestræber os efter at nå regeringens mål: 70% reduktion af CO2-udledning inden 2030. Derfor kan du stole på, at vi:

 • Kun benytter ladcykler og elbiler til transport.
 • Bruger arbejdstøj fremstillet i certificeret økologisk genbrugsbomuld.
 • Donerer en del af vores overskud til Plastic Change.

Som en del af vores service rådgiver vi også gerne om, hvordan du kan gøre din hverdag mere bæredygtig via indkøb, skraldesortering, transport m.m. Se mere om bæredygtighed her.

Få en skræddersyet løsning med Hermans Danmark

Snerydning og saltning får dig sikkert igennem vinteren. Der er dog mange andre opgaver forbundet med drift og vedligehold af en ejendom hele året rundt. Hos Hermans Danmark har du derfor mulighed for at samle de praktiske opgaver hos én service.

Ud over snerydning og saltning tilbyder vi også:

Og meget mere. Hos os får du en løsning, der passer til netop din ejendom.

HERMANS DANMARK
Thank you! Your submission has been received!
Hov! Noget gik galt... Prøv venligst igen
Dette siger vores kunder:
"
Rigtig fin service og rigtig søde medarbejdere hos Hermans Danmark. De lever op til deres ansvar og udfører rengøringen efter aftalen. Hermans går den ekstra meter og vi føler os meget trygge i deres hænder. Deres bæredygtige agenda er et kæmpe plus!"
Mikael Savas
The Vintage Bar
The Vintage Bar
Dette siger vores kunder:
"
Vi har brugt Hermans Danmark i snart et år. De hjælper med ejendomsservice og klargøring af vores boliger. De har altid ja-hatten på og er klar til at løse vores rengøringsopgaver. Vi deler de samme miljømæssige værdier som Hermans, så det er rart at vide, at de også arbejder mod en mere bæredygtig fremtid."
Johannes Hem Jensen
Urban Rigger
Urban Rigger
Dette siger vores kunder:
"
Stor anbefaling til Hermans herfra! Jeg tror vi var deres første kunde og vi har kørt med dem lige siden. De har sans for detaljen og hjælper med andre facility opgaver. De har også givet os et større indblik i, hvordan vi kan mindske vores klimaaftryk med nogle overskuelige tiltag! Derudover har de nogle søde medarbejdere og yder alt i alt en kanon service."
Oliver Thornblad
P O Y
P O Y

Kontakt os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.

Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.