ydelser

Snerydning og saltning

Bestil
Snerydning og saltning
No items found.
Kom sikkert gennem vinteren med en snerydning og saltning af Hermans. En effektiv løsning med et bæredygtigt fokus - få et skræddersyet tilbud her!
Se alle vores ydelser

Effektiv snerydning og saltning i København

Hermans Danmark tilbyder hurtig og effektiv snerydning og saltning i København og omegn med bæredygtighed i fokus.

Det er ikke dét værd at sparre på snerydningen - for hvis det ikke er gjort ordentligt, kan beboere risikere at komme til skade. Hvis uheldet er ude, kan du risikere at skulle betale eventuelle erstatningspenge til den tilskadekomne. Lad os stå for, at snerydning og saltning bliver gjort ordentligt - så slipper du for at bekymre dig om, at få sneryddet områder i tide.

Vi salter og rydder sne for blandt andet:

 • Erhvervsdrivende
 • Institutioner
 • Lejeboligforeninger
 • Ejerforeninger
 • Andelsboligforeninger

Kom sikkert gennem vinteren med snerydning og saltning

Vintervejret bringer mange udfordringer med sig – og glatførebekæmpelse er en af de største. Sne og is udgør en væsentlig skridrisiko. Derfor er det vigtigt, at du altid kan regne med snerydning og saltning på dine udendørsarealer hver vinter.

Med Hermans Danmark kan du regne med at komme sikkert gennem vinteren - hvert år. Vi sørger for, at arealerne omkring foreningen eller bygningerne ryddes for sne og bliver grundigt saltet, når sneen falder. Vi varetager alle områder og rydder blandt andet:

 • Fortove
 • Trapper
 • Parkeringspladser
 • Baggårde
 • Indgangspartier til boligkomplekser

Vi sætter os ind i dine behov og tilbyder dig en skræddersyet løsning til netop dine udendørsarealer. Vores dygtige medarbejdere klarer snerydningen med professionelle maskiner og ved håndkraft, der hvor maskinerne ikke kan komme til. På den måde sikrer vi, at alle arealer bliver grundigt ryddet, så du og alle andre, der benytter områderne, kan komme trygt igennem vinteren.

Snerydning og saltning med bæredygtighed i fokus

Fremtiden er grøn – og det kan snerydning også blive. Når du vælger Hermans Danmark er du med til at sætte bæredygtighed i fokus. Vi er i konstant udvikling med nye metoder, teknologier og produkter, så vi altid kan tilbyde den mest bæredygtige løsning til dig.

Vi bestræber os efter at nå regeringens mål: 70% reduktion af CO2-udledning inden 2030. Derfor kan du stole på, at vi:

 • Kun benytter ladcykler og elbiler til transport.
 • Bruger arbejdstøj fremstillet i certificeret økologisk genbrugsbomuld.
 • Donerer en del af vores overskud til Plastic Change.

Som en del af vores service rådgiver vi også gerne om, hvordan du kan gøre din hverdag mere bæredygtig via indkøb, skraldesortering, transport m.m. Se mere om bæredygtighed her.

Få en skræddersyet løsning med Hermans Danmark

Snerydning og saltning får dig sikkert igennem vinteren. Der er dog mange andre opgaver forbundet med drift og vedligehold af en ejendom hele året rundt. Hos Hermans Danmark har du derfor mulighed for at samle de praktiske opgaver hos én service.

Ud over snerydning og saltning tilbyder vi også:

Og meget mere. Hos os får du en løsning, der passer til netop din ejendom.

DET SIGER VORES KUNDER

mand sider ned på trappe

Hermans står for vores kontorrengøring på Allégade, som vi er super tilfredse med. De er fleksible og yder en høj service. Skulle der være det mindste, er de altid klar til at hjælpe. Om det er ekstra rengøring eller ekstra hænder i form af afrydning til en housewariming, så leverer Hermans kompetente medarbejdere med et smil. Varm anbefaling herfra.

Julius Gabel

Partner, COPUS
hvid og sort billede af en mand

Vi elsker vores samarbejde med Hermans Danmark! Vi har haft udfordringer med at finde den rigtige rengøringspartner, da vores restaurant kræver lidt mere end det sædvanlige. Hermans har styr på det – og restauranten står altid knivskarpt inden vores gæster kommer. Vi er super glade for dem og kan varmt anbefale dem til andre.

Sylvester Larsson

Partner, TEKNO
mand skjorte hvid væg

Vi har brugt Hermans Danmark i snart et år. De hjælper med ejendomsservice og klargøring af vores boliger. De har altid ja-hatten på og er klar til at løse vores rengøringsopgaver. Vi deler de samme miljømæssige værdier som Hermans, så det er rart at vide, at de også arbejder mod en mere bæredygtig fremtid.

Johannes Hem Jensen

Head of Facility Management & Development, Urban Rigger
Mand i jakkesæt på kontor

Rigtig fin service og rigtig søde medarbejdere hos Hermans Danmark. De lever op til deres ansvar og udfører rengøringen efter aftalen. Hermans går den ekstra meter og vi føler os meget trygge i deres hænder. Deres bæredygtige agenda er et kæmpe plus!

Mikael Savas

CEO, The Vintage Bar

Kontakt Os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.

Lad os høre hvad vi kan hjælpe med!

Indtast dit telefonnummer og bliv kontaktet af Oscar

Tak! Vi ringer til dig snart.
Der sket et fejl. Prøv venligst igen.
Eller book et møde direkte i vores kalender