ydelser

Klinisk rengøring

Bestil
Klinisk rengøring
No items found.
Hos Hermans tilbyder vi klinisk rengøring til hospitaler, læger, tandlæger og andre i sundhedsektoren. Læs mere og få en løsning, der passer dig!
Se alle vores ydelser

Hermans Danmark og klinikrengøring

Hos Hermans Danmark har vi en dyb forståelse for betydningen af professionel og grundig klinikrengøring. Rengøring er uden tvivl en af de mest afgørende faktorer inden for alle sektorer, men når det kommer til sundhedssektoren, bliver det endnu mere kritisk.

Inden for sundhedssektoren er risikoen for smitte og infektioner konstant til stede, da der ofte er mange mennesker med et svækket immunforsvar. Det gør rengøring af klinikker og sundhedsfaciliteter til en absolut prioritet, da en enkelt fejl kan have alvorlige konsekvenser.

Professionel rengøring af klinikker i København og Sjælland

Vi anerkender, at en omhyggelig og grundig rengøring af klinikker er afgørende for at mindske risikoen for bakterie- og smittespredning. Vores team af rengøringsprofessionelle er specialiseret i at opfylde de skrappe standarder og høje krav, der stilles inden for sundhedssektoren. Vi bruger kun certificerede rengøringsmetoder og effektive desinfektionsmidler, der er skånsomme for miljøet, men samtidig effektive til at eliminere patogener.

Vi tilbyder klinisk rengøring til:

  • Hospitaler
  • Læger
  • Tandlæger
  • Sundhedscentre
  • Kviktestcentre

Vores mål er ikke kun at levere en almindelig klinikrengøring, men at sikre, at klinikkerne er en ren og sikker base for både patienter og personale. Vi ved, at selv de mindste detaljer kan gøre en stor forskel, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vores rengøringsprogrammer er skræddersyet til at imødekomme de individuelle behov hos hver enkelt klinik. Vi forstår, at sundhedsfaciliteter kan have unikke krav afhængigt af deres specifikke specialisering og patientgruppe. Derfor tilpasser vi vores tilgang, så den er præcis, effektiv og nøjagtig.

Når du vælger Hermans Danmark til klinikrengøring, kan du have tillid til, at dit sundhedscenter er i de bedste hænder. Vores erfarne og dedikerede team arbejder med et skarpt øje for detaljer, og vores resultater taler for sig selv. Vi går ekstra skridt for at sikre, at hver klinik er upåklageligt ren, så både patienter og personale føler sig trygge og beskyttede.

Vi er stolte af vores rolle som rengøringsspecialister inden for sundhedssektoren og tager vores ansvar meget seriøst. Lad os tage os af din klinisk rengøring, så du kan fokusere på at levere den bedst mulige sundhedspleje til dine patienter. Sammen skaber vi et sundere og mere sikkert miljø for alle.

Hvordan sikrer vi, at din klinikrengøring er af høj kvalitet?

Vi har stor erfaring med klinisk rengøring og vi kender derfor til de høje krav branchen sætter til rengøring af klinikker – og hvor nøjagtigt denne form for rengøring skal udføres.

Vores rengøring er i overensstemmelse med De Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR), som er udarbejdet med henblik på tilpasning og ajourføring af infektionshygiejniske retningslinjer på sygehuse og i primærsektoren. Dette indebærer blandt andet retningslinjer for, hvordan lokaler og inventar i klinikker skal rengøres for at undgå smittespredning af bakterier og infektioner.

Med Hermans Danmark kan du derfor være sikker på, at du får en dybdegående og grundig klinikrengøring. Vi benytter os endvidere af bæredygtige rengøringsmidler, så du også slipper for unødige kemikalier og partikler, som kan være skadelige at indånde. Læs mere om vores rengøring af forskellige erhverv her.

DET SIGER VORES KUNDER

mand sider ned på trappe

Hermans står for vores kontorrengøring på Allégade, som vi er super tilfredse med. De er fleksible og yder en høj service. Skulle der være det mindste, er de altid klar til at hjælpe. Om det er ekstra rengøring eller ekstra hænder i form af afrydning til en housewariming, så leverer Hermans kompetente medarbejdere med et smil. Varm anbefaling herfra.

Julius Gabel

Partner, COPUS
hvid og sort billede af en mand

Vi elsker vores samarbejde med Hermans Danmark! Vi har haft udfordringer med at finde den rigtige rengøringspartner, da vores restaurant kræver lidt mere end det sædvanlige. Hermans har styr på det – og restauranten står altid knivskarpt inden vores gæster kommer. Vi er super glade for dem og kan varmt anbefale dem til andre.

Sylvester Larsson

Partner, TEKNO
mand skjorte hvid væg

Vi har brugt Hermans Danmark i snart et år. De hjælper med ejendomsservice og klargøring af vores boliger. De har altid ja-hatten på og er klar til at løse vores rengøringsopgaver. Vi deler de samme miljømæssige værdier som Hermans, så det er rart at vide, at de også arbejder mod en mere bæredygtig fremtid.

Johannes Hem Jensen

Head of Facility Management & Development, Urban Rigger
Mand i jakkesæt på kontor

Rigtig fin service og rigtig søde medarbejdere hos Hermans Danmark. De lever op til deres ansvar og udfører rengøringen efter aftalen. Hermans går den ekstra meter og vi føler os meget trygge i deres hænder. Deres bæredygtige agenda er et kæmpe plus!

Mikael Savas

CEO, The Vintage Bar

Kontakt Os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.

Lad os høre hvad vi kan hjælpe med!

Indtast dit telefonnummer og bliv kontaktet af Rasmus

Tak! Vi ringer til dig snart.
Der sket et fejl. Prøv venligst igen.
Eller book et møde direkte i vores kalender
En Hermans Danmark Medarbejder