ydelser

Klinisk rengøring

Bestil
Klinisk rengøring
No items found.
Hos Hermans tilbyder vi klinisk rengøring til hospitaler, læger, tandlæger og andre i sundhedsektoren. Læs mere og få en løsning, der passer dig!
Se alle vores ydelser

Klinikrengøring

Hos Hermans Danmark tilbyder vi professionel og grundig klinikrengøring. Rengøring er et vigtigt element i alle sektorer, men særligt inden for sundhedssektoren.

I sundhedssektoren øges risikoen for smitte og infektioner, da der ofte kan findes mange personer med et svækket immunforsvar. Netop derfor sættes der høje krav til rengøring af klinikker i sundhedssektoren, da en grundig rengøring kan mindske risikoen for bakterie- og smittespredning, som potentielt kan lede til livstruende infektioner hos patienter.

Professionel klinikrengøring i København og Sjælland

Hos Hermans Danmark tilbyder vi professionel klinikrengøring i København og på Sjælland.  

Vi tilbyder klinisk rengøring til:

  • Hospitaler
  • Læger
  • Tandlæger
  • Sundhedscentre
  • Kviktestcentre

Vi har stor erfaring med denne ekstraordinære og ekstra dybdegående type af klinisk rengøring. Vi ved nemlig, hvor høje krav branchen sætter til rengøring – og hvor nøjagtigt denne form for rengøring skal udføres.

Vores rengøring er i overensstemmelse med De Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR), som er udarbejdet med henblik på tilpasning og ajourføring af infektionshygiejniske retningslinjer på sygehuse og i primærsektoren. Dette indebærer blandt andet retningslinjer for, hvordan lokaler og inventar i klinikker skal rengøres for at undgå smittespredning af bakterier og infektioner.

Med Hermans Danmark kan du derfor være sikker på, at du får en dybdegående og grundig klinikrengøring. Vi benytter os endvidere af bæredygtige rengøringsmidler, så du også slipper for unødige kemikalier og partikler, som kan være skadelige at indånde. Læs mere om vores rengøring af forskellige erhverv her.

DET SIGER VORES KUNDER

Hermans står for vores kontorrengøring på Allégade, som vi er super tilfredse med. De er fleksible og yder en høj service. Skulle der være det mindste, er de altid klar til at hjælpe. Om det er ekstra rengøring eller ekstra hænder i form af afrydning til en housewariming, så leverer Hermans kompetente medarbejdere med et smil. Varm anbefaling herfra.

Julius Gabel

Partner, COPUS

Vi elsker vores samarbejde med Hermans Danmark! Vi har haft udfordringer med at finde den rigtige rengøringspartner, da vores restaurant kræver lidt mere end det sædvanlige. Hermans har styr på det – og restauranten står altid knivskarpt inden vores gæster kommer. Vi er super glade for dem og kan varmt anbefale dem til andre.

Sylvester Larsson

Partner, TEKNO

Vi har brugt Hermans Danmark i snart et år. De hjælper med ejendomsservice og klargøring af vores boliger. De har altid ja-hatten på og er klar til at løse vores rengøringsopgaver. Vi deler de samme miljømæssige værdier som Hermans, så det er rart at vide, at de også arbejder mod en mere bæredygtig fremtid.

Johannes Hem Jensen

Head of Facility Management & Development, Urban Rigger

Rigtig fin service og rigtig søde medarbejdere hos Hermans Danmark. De lever op til deres ansvar og udfører rengøringen efter aftalen. Hermans går den ekstra meter og vi føler os meget trygge i deres hænder. Deres bæredygtige agenda er et kæmpe plus!

Mikael Savas

CEO, The Vintage Bar

Kontakt Os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.

Lad os høre hvad vi kan hjælpe med!

Indtast dit telefonnummer og bliv kontaktet af Rasmus

Tak! Vi ringer til dig snart.
Der sket et fejl. Prøv venligst igen.
Eller book et møde direkte i vores kalender