Professionel og effektiv
Klinisk rengøring
No items found.

Hos Hermans Danmark sætter vi stor ære i at yde professionel erhvervsrengøring i København og på Sjælland med fokus på bæredygtighed.

Se alle vores ydelser
okay

Klinikrengøring

Hos Hermans Danmark tilbyder vi professionel og grundig klinikrengøring. Rengøring er et vigtigt element i alle sektorer, men særligt inden for sundhedssektoren. 

I sundhedssektoren øges risikoen for smitte og infektioner, da der ofte kan findes mange personer med et svækket immunforsvar. Netop derfor sættes der høje krav til rengøring af klinikker i sundhedssektoren, da en grundig rengøring kan mindske risikoen for bakterie- og smittespredning, som potentielt kan lede til livstruende infektioner hos patienter. 

Professionel klinikrengøring i København og Sjælland

Hos Hermans Danmark tilbyder vi professionel klinikrengøring i København og på Sjælland.   

Vi tilbyder klinisk rengøring til:

  • Hospitaler
  • Læger
  • Tandlæger
  • Sundhedscentre
  • Kviktestcentre

Vi har stor erfaring med denne ekstraordinære og ekstra dybdegående type af klinisk rengøring. Vi ved nemlig, hvor høje krav branchen sætter til rengøring – og hvor nøjagtigt denne form for rengøring skal udføres. 

Vores rengøring er i overensstemmelse med De Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR), som er udarbejdet med henblik på tilpasning og ajourføring af infektionshygiejniske retningslinjer på sygehuse og i primærsektoren. Dette indebærer blandt andet retningslinjer for, hvordan lokaler og inventar i klinikker skal rengøres for at undgå smittespredning af bakterier og infektioner. 

Med Hermans Danmark kan du derfor være sikker på, at du får en dybdegående og grundig klinikrengøring. Vi benytter os endvidere af bæredygtige rengøringsmidler, så du også slipper for unødige kemikalier og partikler, som kan være skadelige at indånde. Læs mere om vores rengøring af forskellige erhverv her.

HERMANS DANMARK
Thank you! Your submission has been received!
Hov! Noget gik galt... Prøv venligst igen
Dette siger vores kunder:
"
Stor anbefaling til Hermans herfra! Jeg tror vi var deres første kunde og vi har kørt med dem lige siden. De har sans for detaljen og hjælper med andre facility opgaver. De har også givet os et større indblik i, hvordan vi kan mindske vores klimaaftryk med nogle overskuelige tiltag! Derudover har de nogle søde medarbejdere og yder alt i alt en kanon service."
Oliver Thornblad
P O Y
P O Y
Dette siger vores kunder:
"
Vi elsker vores samarbejde med Hermans Danmark! Vi har haft udfordringer med at finde den rigtige rengøringspartner, da vores restaurant kræver lidt mere end det sædvanlige. Hermans har styr på det – og restauranten står altid knivskarpt inden vores gæster kommer. Vi er super glade for dem og kan varmt anbefale dem til andre."
Sylvester Larsson
TEKNO
TEKNO
Dette siger vores kunder:
"
Rigtig fin service og rigtig søde medarbejdere hos Hermans Danmark. De lever op til deres ansvar og udfører rengøringen efter aftalen. Hermans går den ekstra meter og vi føler os meget trygge i deres hænder. Deres bæredygtige agenda er et kæmpe plus!"
Mikael Savas
The Vintage Bar
The Vintage Bar

Kontakt os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.

Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.