Klinikrengøring

Hos Hermans Danmark tilbyder vi professionel og grundig klinikrengøring. Rengøring er et vigtigt element i alle sektorer, men særligt inden for sundhedssektoren. 

I sundhedssektoren øges risikoen for smitte og infektioner, da der ofte kan findes mange personer med et svækket immunforsvar. Netop derfor sættes der høje krav til rengøring af klinikker i sundhedssektoren, da en grundig rengøring kan mindske risikoen for bakterie- og smittespredning, som potentielt kan lede til livstruende infektioner hos patienter. 

Professionel klinikrengøring i København og Sjælland

Hos Hermans Danmark tilbyder vi professionel klinikrengøring i København og på Sjælland.   

Vi tilbyder klinisk rengøring til:

  • Hospitaler
  • Læger
  • Tandlæger
  • Sundhedscentre
  • Kviktestcentre

Vi har stor erfaring med denne ekstraordinære og ekstra dybdegående type af klinisk rengøring. Vi ved nemlig, hvor høje krav branchen sætter til rengøring – og hvor nøjagtigt denne form for rengøring skal udføres. 

Vores rengøring er i overensstemmelse med De Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR), som er udarbejdet med henblik på tilpasning og ajourføring af infektionshygiejniske retningslinjer på sygehuse og i primærsektoren. Dette indebærer blandt andet retningslinjer for, hvordan lokaler og inventar i klinikker skal rengøres for at undgå smittespredning af bakterier og infektioner. 

Med Hermans Danmark kan du derfor være sikker på, at du får en dybdegående og grundig klinikrengøring. Vi benytter os endvidere af bæredygtige rengøringsmidler, så du også slipper for unødige kemikalier og partikler, som kan være skadelige at indånde. 

Kontakt os

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad det drejer sig om, vil vi meget gerne fortælle mere. Tag en snak med en af vores dygtige servicemedarbejdere, om hvorvidt det ville give mening for dig at benytte en af vores løsningerne.

Du kan enten ringe med det samme, eller du kan booke et møde direkte i vores kalender.